Proljeće je već u punom jeku, a posve je jasno zašto je baš ovo godišnje doba mnogima i najdraže!


Priroda se budi i pokazuje svu svoju raskoš, te nam donosi radost boja i mnoštvo rascvjetalog cvijeća. A uz dolazak najljepšeg godišnjeg doba - i naša moda se budi iz zimskog sna. Zima je protekla uobičajeno monokromatski, zbog čega sada posebno dobro sjedaju jarke, žive boje, šarenilo i visoki kontrasti. Proljetne trendove tako predvode osvježavajući komadi u živahnim nijansama koji ne samo da osvajaju naše ormare, nego i zahuktavaju atmosferu gdje god da ih prošetamo!

 

proljetni modni trendoviTorba: Valentino Carnaby
Tenisice: New Balance 327


U ovom blogu, zaronit ćemo u neodoljive modele i raskošne palete boja koje će nesumnjivo biti glavni igrači ovog proljeća. Od onih klasičnijih nijansi pa sve do nekonvencionalnijih, vibrantnih tonova, zasigurno ćeš pronaći inspiraciju koja će ti pomoći izraziti osobni stil na posve novi način! 

Cipele koje pričaju priču

Bez obzira govorimo li o onima na visoku potpeticu ili ravnima poput već sezonama najpopularnijih mokasinki, svi znaju da odličan par cipela igra veliku ulogu u stvaranju dobrog outfita. A kada je u pitanju trendi obuća ovog proljeća, Tamaris definitivno prednjači! Vjerujemo da ćeš se složiti kako su njihovi komadi pravo osvježenje na ulicama, a uostalom, tko može odoljeti tako bogatoj i raznolikoj paleti boja?
 

cipele u boji

Tamaris: Slipper Fuxia / Slipper Orange / Pumps Orange / Pumps Red

Osim što ćeš uz Tamaris obuću moći bezbrižno koračati kroz svaki dan, njihove praktične i udobne modele vibrantnih boja možeš kombinirati uz baš svaki outfit! Moramo posebno istaknuti slip-on modele koji uživaju veliku popularnost zbog svoje udobnosti i praktičnosti, a činjenica da dolaze u pregršt boja svakoj će proljetnoj kombinaciji dati poseban šarm.

Tenisice kojima se ističeš

Kričavo je novo bijelo! Zapravo, bijele tenisice teško da će išta skinuti s trona popularnosti, ali jarke i neonske boje im postojano pušu za vratom. Čudi li ikog da su Skechers tenisice i ovog proljeća na meti trendsetera diljem svijeta? Ne bismo rekli. I ptice na grani već znaju da se uz ove vrhunske tenisice možeš pozdraviti s boli i žuljevima i uživati u svakom koraku kao da hodaš po oblacima! Njihova proljetna kolekcija odiše energijom, životom i vitalnošću, a upečatljive, jarke boje dominiraju njihovim dizajnom. Tu su i također i neodoljive New Balance tenisice, čiji ikonski modeli dolaze u cijeloj paleti raznih kombinacija boja, od zagasitih, pastelnih, sve do jarkih. 

Ovog proljeća, najudobnije tenisice svih vremena dolaze u živim, vibrantnim nijansama koje će svakom outfitu dodati dozu veselja i svježine, te istaknuti tvoj karakter.
 

tenisice u boji
I: New Balance 327 / II: New Balance 574 / III: Adidas Ozelle
IV: Skechers UNO / V: Skechers UNO Lite Hearts / VI: Skechers Cool Rythms
 

Bez obzira hodaš li gradom naći se s društvom na opuštenoj kavi, ili pak trčiš stazama parka, među New Balance ili Skechers tenisicama pronaći ćeš idealan izbor za sebe iz dva razloga. Osim što pružaju neusporedivu udobnost bez kompromisa o stilu, uz njih definitivno nećeš proći nezamijećeno - gdje god se uputiš!

Torba u boji kao nositelj stila

Znamo da torbe vrhunskih marki poput Valentino, Guess i Armani Exchange ne treba posebno predstavljati, ali kada pričamo o proljetnim trendovima - teško je ne osvrnuti se na njihove statement komade. Već godinama nas ovi brendovi oduševljavaju kvalitetom i raznolikošću ponude. Ali ovog proljeća, ono što će ti dati wow efekt su karizmatične i jarke boje koje privlače pažnju i dodaju notu luksuza baš svim odjevnim kombinacijama. Upravo takve možeš naći u novim kolekcijama ovih popularnih modnih kuća.

guess torba

Njihova paleta boja obuhvaća baš sve! Od jednobojnih torbi u nijansama bijele, bež i crne, do živopisnih paleta u svoj raskoši vibrantno crvene, neodoljive tirkizne, koraljno narančaste... Svima nam je jasno da je torba neizostavan modni dodatak bez kojega je teško zamisliti ijedan outfit. Zato ovog proljeća budi odvažna - i odaberi statement komad iz novih kolekcija uz koji ćeš se osjećati kao da su sve oči uprte u tebe!

Zasjaj uz proljetnu čaroliju boja!

Jedna stvar je sigurna. Modna paleta ovog proljeća je neodoljiva poslastica za sve fanove boja i šarenila. Čak i ako preferiraš neonske tonove i pastelne nijanse - uvijek je pametna ideja zasjati u jarkim bojama te privući pažnju na sebe - makar i samo u posebnim prilikama!

Neka tvoja proljetna garderoba odiše bojama proljeća koje ne samo da su odraz tvoje osobnosti, nego i same energije ovog zarazno pozitivnog godišnjeg doba. Ako želiš ovog proljeća ostaviti upečatljiv dojam gdje god se uputiš - zaviri u naše police i sastavi dobitnu proljetnu kombinaciju!

P.S. Proljetna pozitiva zarazila je i nas - ovih dana ti dajemo 10% popusta na cijeli asortiman*, čak i na već sniženo! Na checkoutu unesi kod SHOP ;) 

*ne vrijedi za outlet