“Hope you have an on-sale-and-available-in-your-size kind of day!”

~ najljepše što možete poželjeti svakom modnom entuzijastu!

 

Srećom, šanse da se takva želja ispuni su trenutno maksimalne - sezonsko sniženje je u punom jeku, a izbor je zaista bogat i šarolik! 

 

Bili umjereni modni entuzijast, teški modni fanatik ili pak samo osoba koja se odijeva jer tako život nalaže - nema boljeg trenutka za shopping od upravo ovog. Od klasičnih modela do aktualnih hit kolekcija, od sportskog do poslovnog stila, od svakodnevnih do posebnih prilika. I žensko, i muško, i dječje. I obuća i modni dodaci. Winter Sale obuhvaća baš sve - cijeli asortiman poznatih modnih brendova po sniženim cijenama!

 

Jedan od velikih #firstworldproblems koji nas znaju pogoditi je upravo neiskorišteno sniženje - donosimo vam par prijedloga kako najisplativije proći s dugo iščekivanim shoppingom!

 

1) Tople gležnjače

 

Složit ćete se - kvalitetne zimske cipele su jedna od općenito najvažnijih must-have stvari. I to ne mislimo na onaj trendi must-have, nego bi doslovno svatko morao imati dobar par zimske obuće za zimske mjesece. I najvećim ljubiteljima zime će smrznuti prsti pokvariti ugođaj, a o ekipi koja odbrojava dane do ljeta da ne pričamo! Izbor zimskih čizmi je zaista širok: odaberite između kožnih Timberlandica, Martensica, Bugattija, S.Olivera, Tommy Hilfigera, Panama Jacka,... 

Što im je svima zajedničko? Popusti do -70%, dakako!

 

sezonsko_snizenje_gleznjace

1) Timberland ž. čizma , 2) S.Oliver ž. čizma, 3) Bugatti ž. čizma, 4) Tom Tailor m. čizma

 

2) Cipele za posebne prilike

 

Ono što najmanje nosimo, najteže kupujemo. U pravilu čekamo zadnji trenutak, i dakako, tada prolazimo najskuplje, i većinom nismo sasvim zadovoljni odabirom. Doba sniženja idealno je za upotpuniti ormare modelima koje ćete moći iskombinirati sa svojim svečanijim outfitima. 

sezonsko_snizenje_cipele

1) Guess Bennie Brown, 2) Tamaris Mauve, 3) Nicola Benson, 4) Bugatti Mainard

 

3) Statement modeli

 

Koliko puta ste naišli na model obuće koji je zaista poseban, i teška srca ste ga ostavili na polici jer ipak… s klasičnim modelom ste sigurni da će ići na sve. Mnogi od nas igraju ziheraški, pogotovo kad ciljano kupujemo točno onaj komad obuće koji nam treba. 

 

Velika sniženja su zato idealna prilika za udovoljiti svojoj me-so-special strani bez opasnosti za kasnijom grižnjom savjesti. Svakome od nas je ponekad potrebno istaknuti se, iskazati svoj stil u punom sjaju i jednostavno - biti svoj statement. 

 

sezonsko_snizenje_statement

1) Guess čizme, 2) Guess gležnjače, 3) Bugatti gležnjače, 4) Reebok m.tenisice, 5) Armani ž.tenisice

 

4) Dječja obuća

 

Klinci su zaista posebna priča što se obuće tiče… Kao prvo, dječjem asortimanu je tako teško odoljeti, pogotovo ako pustite njih da biraju. Tu su modeli u raznim bojama, s raznim uzorcima, šareni za male veseljake, crno-bijeli za male šminkere,... pa čak i matching modeli maminoj i tatinoj obući, za idealne mini me trenutke!

 

No s malcima je u igri još jedna sitnica: rastu kao gljive! Koliko puta vam se dogodilo da ste našli savršen par cipelica, ali ste odlučili da se ne isplati platiti punu cijenu za pola vijeka nošenja? Ugrabite pravi model za sve dječje aktivnosti na sezonskom sniženju i nemate brige!

 

sezonsko_snizenje_djeca

1) Skechers Glimmer, 2) Antarctica, 3) Adidas, 4) Skechers waterproof, 5) Nike

 

5) Outlet 

 

I na koncu - zima će proći, ljeto će doći! Široka paleta trendova se ponekad zadrži i po nekoliko sezona, a poneki modeli su i bezvremenski

Iako je proljetnoj i ljetnoj obući trenutno mjesto u zapećku naših ormara, vrijeme za njih će za čas biti tu! Najveće popuste moguće je pronaći upravo tu, među ljetnim tenisicamapopularnim sandalama i slingbackicama.

 

Tommy Hilfigeri sandale na punu petu, nezaobilazan model ljetnih gradskih ulica, snižene za 70%? Talk about smart shopping, right? ;)  


sezonsko_snizenje_outlet

1) S.Oliver, 2) Guess, 3) Tom Tailor flats, 4) Tom Tailor pumps, 5) Imac muške mokasine

 

Posjeti webshop ili naše dućane što prije i zgrabi vrhunske modele obuće po najnižim cijenama! Vidimo se!

 

Kreni!