Proljeće nam je konačno tu i sa sobom je donijelo pravo osvježenje, dozu optimizma, i možda čak i ono najbitnije - odličnu priliku za ažuriranje garderobe!

Dok se priroda budi, a sunce nam mami osmijeh na lice, pravo je vrijeme da začiniš svoj stil. Vjerujemo da se slažeš da nijedan outfit nije kompletan bez odgovarajuće torbe - bilo da ideš na kavu s prijateljicama, sastanak, ili pak večernju zabavu. Iako je istina je da s oversized modelima ne možeš pogriješiti, ovog proljeća vrijedi ona stara - manje je više! Manje torbice ostavljaju dojam neodoljive elegancije, a lako se mogu uklopiti u baš svaki stil.

S tim na umu, izdvojili smo 5 najljepših modela koje će te sigurno osvojiti već na prvi pogled i koje će biti sjajan dodatak tvojoj kolekciji. Svaki od ovih komada nosi svoju jedinstvenu priču, te ne sumnjamo da ćeš uspjeti pronaći savršen model za sebe.

 

Guess Emilee Convertible: Nepogrešiva kombinacija stila i funkcionalnosti

Moramo priznati, ovaj komad nam je jedan od najdražih modela svakog godišnjeg doba - ne samo proljeća! Guess zaista zna napraviti savršenu kombinaciju stila, elegancije i funkcionalnosti. Bilo da ideš u opuštenu šetnju gradom u svakodnevnoj kombinaciji, ili se pak spremaš za poslovnu večeru u kojoj želiš zadiviti šeficu - ovo je model za tebe.
 

guess bag

 

Plava boja je pun pogodak za razigrani, proljetni look, dok joj zlatni lanac daje notu elegancije. Ova očaravajuća torbica vrhunske kvalitete će podići svaku kombinaciju na novu razinu, a idealne je veličine da ti baš sve bitno u nju stane! Svaka zaljubljenica u modu složit će se da upečatljiva torbica može začiniti svaku odjevnu kombinaciju, a uz Guess Emilee Convertible u to se lako možeš uvjeriti i sama.

Ako ti se ova nijansa plave ne uklapa u tvoj look, ovaj model dolazi i u crnoj, lila i narančastoj boji, kao i u bijeloj boji s atraktivnim uzorkom Guess amblema.

 

Calvin Klein Monogram Camera Bag: Savršen spoj minimalizma i luksuza

Prve riječi koje nam padaju na pamet na spomen Calvina Kleina? Zavodljivi minimalizam. Čudiš li se? Uz ovaj brend smo zapravo i shvatili koliko minimalizam može biti chic, što i vrlo vjerno dokazuje senzualna CK Monogram Camera Bag torbica. Ovo je jedan od onih komada u koji se zaljubiš na prvi pogled i jednostavno ju moraš imati - posebno ovog proljeća.

 

CK bag

 


Ono što ju čini toliko neodoljivom jest nježna roza boja, elegantan oblik, te mogućnost kombiniranja uz casual i elegantne outfite. Osim toga, možeš ju nositi preko ramena, kao crossbody torbicu ili ju jednostavno nositi u ruci. Ako želiš ostaviti trajan dojam gdje god se nalaziš te se osjećati kao na su svi pogledi uprti u tebe (jer jesu) - Calvin Klein je tvoj izbor.

 

Valentino Carnaby Rosso: Uživaj u urbanoj eleganciji

Valentino Carnaby Rosso je jedna od onih trendi torbica koje krasi bezvremenski dizajn, vrhunska izrada te esencija luksuza. A s obzirom da je modna paleta ovog proljeća živopisna i vibrantna, njezina prepoznatljiva crvena boja ju čini besprijekornim izborom za ovu proljetnu sezonu.

 

Valentino bag

 

Osim estetske ljepote, ovaj prekrasan komad nudi i jednako bitnu praktičnost. Dovoljno je velika da u nju možeš ubaciti sve, od najdražeg ruža za usne, mobitela, ključeva, slušalica, ogledalca, ali opet ne prevelika da ne znaš gdje ju staviti kada sjedneš na terasu na kavu. Kombiniraj ovu Valentino torbicu uz sofisticirani večernji look ili pak spoji sportsko i elegantno najpopularnijim mix&match trendom sezone. Osim crvene, Valentino Carnaby torba ti je na raspolaganju i u romantičnoj sage nijansi, te bež i crnoj boji. Izbor je tvoj - i nikad nije bio lakši!

 

Tommy Hilfiger Refined Chain Crossover: Izgledaj moderno i chic 

Ako će nešto uvijek biti u modi, to je jednostavnost i elegancija, a Tommy Hilfiger to zna najbolje. Ova torbica fantastično spaja tri stvari - jednostavnost, klasični šarm i moderni stil, a upravo to ju čini ultimativnim modnim dodatkom za svaku prigodu.


Tommy Hilfiger bag

 

Uz Tommy Hilfiger Refined Chain Crossover torbicu zaboravi na sve one nepotrebne stvari i ponesi samo ono neophodno i što ti uistinu treba. Osim toga, zbog kvalitetne izrade možeš računati i na dugotrajnu pouzdanost - što znači da će ova torbica, osim proljetnog hita, ostati trajni komad u tvojoj kolekciji. A za notu suptilnog luksuza tu je i neizostavni lančani detalj, neodoljivo ističući njezinu eleganciju. Ma, tko bi joj odolio? 

 

Calvin Klein Must Reporter: Za muškarce s ukusom

Nošenje torbica više nije rezervirano samo za nježniji spol. Muškarci su počeli prepoznavati vrijednost praktične i trendi torbe - stoga zaokružujemo ovaj članak s jednom baš takvom! Calvin Klein omogućuje svakom muškarcu da istakne svoj osobni stil uz pomoć sofisticiranog dizajna i visokokvalitetnih materijala. 

 

CK bag for men

 

Calvin Klein Must Reporter posebno se ističe jednostavnim, čistim linijama i diskretnim logotipom brenda, što ju čini savršenim odabirom za svaku priliku - od pića s ekipom, obavljanja dnevnog shoppinga, ili pak odlaska na sportski događaj. Ovaj model je savršeno rješenje za organizaciju svakodnevnih potrepština uz koje više nema brige oko zaboravljenog mobitela, ključeva, ili sunčanih naočala - bez kojih je teško zamisliti nadolazeće sunčane  dane. Stoga, sa sigurnošću možemo reći da će ovaj komad pružiti osjećaj bezbrižnosti svakom muškarcu ovog proljeća, čineći svaki dan osjetno lakšim.

 

Odaberi svoju proljetnu trendi torbu idealnu za svaku prigodu!

Proljeće je vrijeme obnove i osvježenja, a nova trendi torba je savršen modni dodatak koji će ti pomoći upotpuniti svoj upečatljivi proljetni stil. Svi znamo da s modnim divovima kao što su Guess, Calvin Klein, Tommy Hilfiger i Valentino ne možeš pogriješiti. Stoga jedino ostaje pitanje - na koga (ili više njih) će pasti tvoj odabir?

Za koji god model da se odlučiš, jedno je sigurno - osjećaš ćeš se samopouzdano i moćno u baš svakoj prilici. Stoga, zaviri u naš webshop, daj mašti na volju i pronađi svoj novi “must have” ove sezone!