- na naslovnoj slici: Guess Abey Crossbody

 

Blagdansko je doba tu, i da se ne lažemo - svi se jako veselimo poklonima! Veselja, zajedništva, pjesme i kolača zaista nikad dosta, a šlag na torti sreće koju blagdansko doba sa sobom donosi upravo je darivanje. A kad smo kod stvari kojih nikad dosta… Postoji jedan poklon s kojim ne možeš pogriješiti: torba. Jer u ime svih žena (a i dobrog dijela muškaraca), možemo reći da torbi i torbica nikad nije dosta! 


ženske torbe guess
Guess Atene Society Satchel / Guess Aura Black
 

Ako tražiš savršeni poklon za posebnu ženu u tvom životu, elegantna i praktična ženska torba lagano rješava tu zadaću - bilo da je sretna dama na tvom popisu ozbiljna poslovna žena, modno osvještena studentica ili majka u pokretu, za nju postoji torba koja će predstavljati veliko pojačanje u njenoj garderobi. Od elegantnih i sofisticiranih torbica, do prostranih i praktičnih torbi, postoji ženska torba za svaki stil i priliku, a kod nas ih možeš pronaći sve - i to iz kolekcija najpoznatijih modnih brendova!

Guess

Guess torbe nove kolekcije odišu kontrastom elegancije pomješane sa snažnom dozom buntovničkog duha. Gold-chain i velike zlatne kopče plijene pozornost na popularnim modelima serija Izzy, Abey i Noelle iz nove jesensko-zimske kolekcije, a suptilniji modeli duguju svoju popularnost upravo tim kontrastom koji tako lako postižu - iako jednobojne, bez prevladavajućeg detalja, ostvaruju efekt snažne, moćne estetike.
 

torbe guess
Guess Izzy Convertible / Guess Retour / Guess Atene Olive

Calvin Klein

Besprijekorno moderne Calvin Klein torbe ultimativni su izbor s kojim će biti oduševljena svaka žena koja kod svojih modnih dodataka cijeni kvalitetu, praktičnost i profinjenost. Dakle, svaka žena! Velika torba je više od modnog dodatka, ona je spas za njenu užurbanu svakodnevicu i utočište za svaku stvarčicu koja praktičnoj ženi može zatrebati. 
 

calvin klein torbe
CK Must Tote Cognac / CK Racing Red / CK Elevated Satchel
 

Osim velikih elegantnih torbi, nositelji nove kolekcije Calvin Klein torbi su i neodoljivi modeli crvenih torbica, koji će se savršeno uklopiti u vesele adventske kombinacije i dodati završnu notu seksipila na novogodišnji outfit.

Valentino 

Torbe talijanskog premium brenda Valentino su definitivno u samom vrhu liste najboljih poklona ispod bora! Osim efektnih statement kopči, Valentino torbe jedne su od onih koje koriste baš svaku priliku za istaknuti se među ostalima - tako da je posebna pozornost posvećena i ukrasnim remenima, prošivenim uzorcima i raznolikim oblicima. Za dodatne bodove u njenoj knjižici, Djed Božićnjak bi mogao provjeriti i ima li odabrana torba svoj matching Valentino novčanik - jer šanse su velike da ima! 
 

valentino torba
Valentino Alexia Nero / Valentino Ocarina / Valentino Chilli Cipolla
 

For Him - Tommy Hilfiger

A tko kaže da je torba idealan poklon samo za ženu? Sofisticirane muške torbe komad su garderobe koji treba svakom muškarcu, iako se većini ne da baviti shoppingom za njih. Osim rasterećenja vječno prepunjenih džepova, torbe za muškarce podižu kompletnu sliku modnog izričaja na stepenicu više. 
 

muške torbe Tommy Hilfiger
TH Stripe / TH Central
 

Tommy Hilfiger muške torbe su iz sezone u sezonu najpopularniji komad modnog dodatka za muškarce, i ne bez pokrića. Napravljene od imitacije kože vrhunske kvalitete, zadovoljavaju i najviše standarde za dugotrajnu svakodnevnu upotrebu. Dovoljno velike za sigurno pospremiti sve što muškarcu treba, a dovoljno male za praktički neprimjetno lagano nošenje, idealne su za pokriti sve njegove potrebe. I dakako, ne zaboravimo decentni, ali snažan detalj koji čini razliku - crveno-bijelo-plavi signature line koji je postao simbolom urbanog džentlmenskog stila.
 

Idealnu torbu za ispod bora lako je pronaći, a još lakše ako znaš da su SVE torbe na POPUSTU! Posjeti webshop, iskoristi besplatnu brzu dostavu, dodatni popust za članove Modeline Kluba, i uživaj u blagdanima!