Jedan od najpopularnijih brendova današnjice nosi tu titulu već preko 20 godina - i to ne bez razloga. Tommy Hilfiger je još kao tinejdžer krenuo mijenjati tijek modne povijesti, i do danas čvrsto drži njeno oblikovanje u svojim vještim dizajnerskim rukama.

Kao i mnogi u doba osamdesetih, i Tommy je bio inspiriran britanskom rock scenom - no umjesto u smjeru buntovničkog stila, okrenuo se šminkerskoj strani te scene, dodao dašak amerikanizacije i mladenačkog poduzetničkog duha - et voilà, rođen je prepoznatljivi, klasični Tommy Hilfiger
 

Crvena, bijela i tamnoplava

Tri boje kao simbol i lajtmotiv Tommy Hilfiger kolekcija iz sezone u sezonu zacementirale su kultni status tog brenda. Boje koje koriste baš svi, u svim sferama života, Tommy je uspio učiniti primarno svojima - i to s minimalističkim znakovljem na svojim komadima obuće i odjeće, s klasičnim krojevima, i s decentnim detaljima. Posebna čar skriva se upravo u tome - Tommy Hilfiger stvara elegantnu modu koja ničime ne “iskače”, ali u svojoj eleganciji sasvim je posebna, upečatljiva i -  nezaobilazna.
 

tommy hilfiger sandale

Tommy Hilfiger sandale Red-White-Blue / Desert Sky

Wedges - sandale s jutenim potplatima

Popularne wedgesice, sandale s punom, jutenom petom, zavladale su ljetnim ulicama odavno, i vladaju i dalje. Njihov mediteranski izgled uvijek unosi svjež, morski duh u svaki ljetni outfit, a što nam više treba od ljetnog outfita?
 

tommy hilfiger sandale na petu

Tommy Hilfiger sandale Sandrift / Iconic Midnight
 

Klasične Tommy Hilfiger sandale su tako postale favorit među svima - i poslovnim ženama kojima istovremeno daju i potrebnu eleganciju i ljetnu zaigranost, i casual ekipi koja uživa po ljetnim festivalima, i svakoj ženi koja cijeni udobnost kod svojih cipela na petu. Dakle - svakoj ženi! S obzirom da dolaze u raznim varijantama visine pete, cijelom nizu boja i raznim izvedbama pojedinih modela, garantirano postoji savršen izbor za svaku od nas.

Neodoljiva u štiklama

Poznati efekt visokih peta posebno dolazi do izražaja kod ljetnih štikli s tankim remenčićima. S obzirom da spriječavanju povijenost leđa i potiču uspravno držanje, daju nam vizualno izduženiju, vitkiju figuru, učvršćuju stražnjicu i ispunjavaju nas onim poznatim osjećajem samopouzdanja - koje čini barem polovicu dojma.
 

tommy hilfiger štikle
 

Tommy Hilfiger štikle s tankim crnim remenčićima imaju petu od idealnih 11 centimetara, s ugodnim nagibom za stabilan hod, a kožni remenčići garantiraju udobno nasjedanje na kožu stopala, uz istovremeno čvrsto i sigurno držanje gležnja. Sličan model dostupan je i u varijanti s manjom potpeticom od 6,5 centimetara.

Ravne sandale za svaku priliku

Ljeto je prije svega doba opuštenosti, ležernosti i komocije, pa je takva i ljetna moda! Sandale s ravnim potplatima uvijek će biti go-to odabir za većinu ljetnih dana i dobar dio ljetnih noći, pa ih zato i dizajniraju toliko predivno praktičnima. Tommy Hilfiger sandale odgovarat će svim stilovima outfita i jednako dobro upotpuniti elegantniju kombinaciju kao i onu svakodnevnu. Signature plavo-bijelo-crvena kombinacija boja unijet će morsku svježinu i putem najtanjih mogućih remenčića, a ponuda Tommy Hilfiger natikača će i taj komad obuće podignuti na level više.
 

tommy hilfiger sandale

Tommy Hilfiger sandale Desert Sky / White

Ne zaboravi na torbicu!

I kad se radi o modnim dodacima, Tommy Hilfiger dobro zna što radi. Od novčanika, manjih i većih torbi, pa čak i do ruksaka - jer zašto bi najpraktičnija vrsta torbe bila zakinuta! U ovosezonskoj kolekciji modnih dodataka prevladavaju monokromatske, mekane nijanse, sa samo jednim sitnim, ali bitnim detaljem - zlatnim logotipom Tommy Hilfiger, u dvije verzije: kao rukopisni potpis, i kao monogram TH. Obje odišu luksuzom, a clean look im daje dodatnu notu ekskluzivnosti.

 

tommy hilfiger torbe

Tommy Hilfiger ruksak Navy Corporate / torba Black
 

Pronađi svoj idealni par Tommy Hilfiger sandala, spari ga s Tommy Hilfiger torbicom, i uživaj u svom savršenom ljetu!