Spajajući stil i praktičnost, ovaj jedinstveni brend torbi talijanskog dizajna poznat je po svojoj kvalitetnoj izradi koja se beskompromisno proteže kroz cijelu svoju povijest, i ostavlja u svoje naslijeđe nepokolebljiv imidž premium modnog imena.

 

Valentino torbe

 

Mario Valentino osnovao je brend u Napulju 1952. godine, slijedeći stope svog oca, koji je već 20-ih godina prošlog stoljeća slovio kao najpoznatiji talijanski postolar i opskrbljivao kupce iz visokog društva. Mario Valentino je od samog početka dizajnirao proizvode koji su se uvelike razlikovali od onih njegovog oca: dok je Vincenzo Valentino preferirao klasični izgled, njegov sin je eksperimentirao s ekstravagantnim stilovima i neobičnim oblicima. Sredinom 60-ih dizajner je svojoj ponudi dodao i torbe, koje su od tada važan dio asortimana. I desetljećima nakon osnutka, torbe iz asortimana Valentino Bags i dalje se izrađuju prema tradicionalnim metodama koje je Mario Valentino razvio šezdesetih godina prošlog stoljeća.

 

Valentino torbe

Valentino Chilli Cipolla / Valentino Divina Taupe

 

Valentino Bags pokriva širok izbor ženskih torbi, za svaki stil i svaku priliku, svako raspoloženje i svaki outfit - pružit će ti savršen komad elegantne poslovne torbe, opuštenog svakodnevnog tote bag-a, ali i glamurozne torbice s kojom ćeš zabljesnuti u noćnom izlasku.

 

Torbe Valentino Bags izrađene su od visokokvalitetne imitacije kože i ističu se raznolikim dezenima: ljupki detalji daju im poseban štih. Valentino Bags brend donosi nam torbe ne samo za svačiji ukus, već i za sve potrebe. Osim ženskih torbi, ovaj high-fashion brend nudi i torbe za muškarce, a proizvode čak i ruksake i putne torbe.

 

Valentino Ada Nero / Valentino Ada Blu / Valentino Ocarina Rosso / Valentino Bigs Taupe

 

Valentino Bags koristi neke od najsnažnijih dizajnerskih alata kada se radi o ženskim torbama - oslanja se na statement kopče, ukrasne pojaseve i prošivene uzorke. Što se oblika i posebnosti tiče, mnoge kolekcije krase neobični modeli ili elementi, primjerice, reljefni otisak ili široki pojas s velikim metalnim slovima koja tvore naziv brenda. Chic torbe za noćni izlazak pak krasi elegantna V-kopča s resastim lančićima koji joj daju posebno glam notu, često uz tanki remenčić. Dostupne su u upečatljivim uzorcima i kombinacijama mekanih, ženstvenih nijansi, kao i sjajnih, bogatih boja.

 

Valentino Klenia Nero / Valentino Alexia

 

A praktičnost? Iako nas torbe uvijek na prvu osvajaju svojim estetskim dojmom, koliko su praktične u svakodnevnom životu je ono što će održati tu zaljubljenost za sve vrijeme nošenja. Torbe Valentino svakako su jedne od jačih i na tom polju, njihovi pretinci će s lakoćom zadovoljiti sve ženske potrebe za spremišnim prostorom. Organizacija manjih, većih, bitnijih i manje bitnijih stvarčica nikada neće zakazati, a poneki veći modeli opremljeni su čak i integriranim pretincem za prijenosno računalo i ojačanim dnom. Podesivi remen osigurat će udobno nošenje za svaki način nošenja i svaku visinu.

 

Valentino Arepa Ecru / Valentino Arepa Nero

 

Otkrij niz vrhunskih torbi, torbica i novčanika i podigni svoj svakodnevni stil na jednu sasvim novu razinu uz Valentino Bags!