Nothing comes between me and my Calvins.


~ pun kontroverznih reklama, Calvin Klein je s ovim sloganom i Brooke Shields kao zaštitnim licem te kampanje ispisao povijest. Naime, Brooke je tada imala 15 godina! 

 

Jedan od značajnijih aktera modnoga svijeta, Calvin Klein, ispisao je zaista velik broj stranica modne povijesti. Kao jedan od najprepoznatljivijih modnih brendova na svijetu, Calvin Klein poznat je po svojim prestižnim odjevnim komadima, modnim dodacima i parfemima. Njihove prekrasne kolekcije obuće i torbi iz sezone u sezonu izražavaju minimalistički, ali elegantni stil brenda, i to uz besprijekorni nivo vrhunske kvalitete.
 

Calvin Klein štikle

Ovaj američki brend osnovao je Calvin Klein 1968. godine u New Yorku, u početku kao brend muških kaputa. Ubrzo je ponudu proširio i na žensku odjeću, čime je popularnost stekao strelovito, i to posebice među mlađim generacijama. U sedamdesetima, Calvin Klein je pribjegao najjačem marketinškom oružju - “skandaloznim” reklamnim kampanjama koje su izazivale kontroverze. Osim (pre)mlade golišave Brooke, kampanja za jeansice iz 1979. godine, koja je prikazivala tinejdžera u uskim trapericama, posebno je podigla prašinu, pomogla brendu da se proslavi i postane jedan od najpoznatijih brendova u svijetu mode. 
Calvin Klein je ubrzo zatim proširio svoju ponudu na obuću, torbe, mirise, naočale, i druge modne dodatke, i tako svojom ponudom zaokružio svaki kutak modnog svijeta - i svaki je bio više nego uspješan. 

Calvin Klein čizme


No, znamo zašto smo tu - zbog cipela!

Calvin Klein pokriva svaku kategoriju, i sa svakom vrstom obuće drži nivo elegancije koja se savršeno uklapa u stil brenda - od tenisica do štikli.

Calvin Klein tenisice tako su jednostavne i minimalističke, ali modno efektne u svojoj jednostavnosti. Modeli cipela s visokom potpeticom svi odreda postaju best-selleri, a često oduševljevaju malim posebnostima, poput prozirne pete ili diskretno ukomponiranog monograma CK. Od velikog povratka espadrila prije par sezona, upravo su njihovi modeli zauzeli visoko mjesto na ljestici popularnosti te praktične i udobne proljetne obuće - a s proljećem iza vrata, nova kolekcija upravo puni police! 
 

Calvin Klein tenisice


Calvin Klein torbe slijede sve odrednice brenda - vrhunske izrade i klasično-moderne, čiste estetike, bit će savršen izbor za godine i godine korištenja. Od klasičnih kožnih torbi do praktičnih ruksaka, torbica za izlaske, za poslovne prilike ili svakodnevnu upotrebu, Calvin Klein kolekcija torbi pokriva svaku priliku. Posebno mjesto u garderobama (i srcima) imaju modeli u crvenoj boji, koji u trenu i uz minimum truda podižu svaki outfit i dodaju mu pravu dozu seksipila.

Decentne muške torbe idealno su rješenje za prepunjene džepove, a njihov jednostavan izgled garantira da će se lako kombinirati sa različitim stilovima, i tako odgovarati baš svakome muškarcu. 
 

Calvin Klein torbe


Oduševi se, inspiriraj se, prepusti se svom modnom izričaju uz novu kolekciju brenda Calvin Klein, dok je zimska na popustima koje zaista ne želiš propustiti!