Došlo je proljeće i vi razmišljate kako je krajnje vrijeme da počnete vježbati.

Ali jedina stvar koja vam je u glavi kada razmišljate o vježbanju je to kako očajno izgledate kada to radite. U prevelikoj majici i staroj trenirci s grašcima znoja na čelu...

No, s obzirom na to kako danas sportska odjeća i obuća izgleda fantastično i možete birati među jaaako mnogo modela, boja i uzoraka, čini nam se kako vam izgovor ne drži vodu.

Zato radije počnite raditi plan vježbanja. I osmišljavanja svojeg sportskog stylinga, a na izgovore zaboravite:)

Trčanje, rolanje, bicikliranje ili brzo hodanje?

Što god odlučite, bolje ćete se osjećati, a i bolje izgledati.

U nastavku donosimo nekoliko ideja kako i u sportskoj odjeći i obući izgledati jako chic.

1. Sportska kombinacija za trčanje

Trčanje je jedan od najzdravijih sportova i u posljednje je vrijeme postalo jako popularno. Ako ste i vi zaljubljeni u ovu fizičku aktivnost, znate kako su najvažniji dio vašeg stylinga kvalitetne i udobne tenisice.

Odaberite one koje ćete lako kombinirati na vaše sportske, ali i ležerne kombinacije. Kako se to radi, pokazala je nedavno naša modna bloggerica Ana Bacinger u svojem blogu Little Fashion Paradise

Ona je kombinirala Adidas tenisice s Adidas tajicama i majicama. I nama izgleda odlično.

2. Chic kombinacije za teretanu

Pogledajte kako sportsku odjeću nosi poznata manekenka Rosie Huntington-Whiteley. Priznajte da izgleda glamurozno i u tajicama i sportskim tenisicama

Ako želite posuditi njezin stil pogledajte naše Nike Tanjun tenisice i kombinirajte ih na kraće crne tajice i sportsku majicu.

Ako kombinaciji dodate  i neutralnu kožnu torbu, spremni ste i za odlazak na kavu poslije teretane ;)

U teretani ćete odlično izgledati i u tajicama s nekim hrabrim printom i jednobojnim tenisicama. Dajte si oduška i odaberite tajice sa što luđim uzorkom. Tenisice i top neka budu iste boje.

Bijele Nike Wmns Air Max Motion tenisice izgledat će odlično u kombinaciji s bijelom majicom ili bijelim topićem i tigrastim tajicama.

3. Udobna kombinacija za bicikliranje ili šetnju

Ako želite izgledati chic u sportskom izdanju, možete posuditi i stil Jessice Albe.

 Jako je jednostavan i vrlo trendi, a vrlo lako možete nabaviti odjeću kakvu i ona nosi. Crna trenirka šireg kroja, šilterica, majica sa zanimljivim printom i crne Nike tenisice i spremni ste za vožnju biciklom.

Ili odlazak na ručak s prijateljicom :)

U varijanti broj dva kombinirajte crne tajice i dužu majicu-tuniku s crnim sportskim Adidas tenisicama. Tenisice Adidas Neo City Racer  moći ćete savršeno uklopiti u ovu sportsku i ležernu kombinaciju. 

Kombinacija za vožnju biciklom.

Uz tajice i tenisice tu je i mala crna kožna torba u koju ćete staviti sve sitnice koje vam trebaju i spremni ste za jedno brzo hodanje po kvartu ;)

4. Dizajnerska sportska odjeća

Nošenje sportske odjeće nije rezervirano samo za bavljenje sportskim aktivnostima.

Ono je postalo način života. Zato su se i mnogi dizajneri bacili u kreiranje sportske odjeće u kojoj ćete izgledati fenomenalno u teretani, ali i na popodnevnom druženju s prijateljima.

Stella McCartney je tako za Adidas dizajnirala fenomenalnu liniju sportske odjeće, a ove godine smo na pistama vidjeli i druge dizajnere kako koketiraju sa sportskim stilom.

Naravno, malo tko si može priuštiti da za teretanu kupuje dizajnersku sportsku odjeću.

Dobra vijest je da su zato poznati high street brandovi poput H&M-a, Manga, Zare pokrenuli linije sportske odjeće koja izgleda fantastično, a i povoljna je.

Nadamo se kako smo vas uvjerili kako i u sportskoj odjeći i obući možete izgledati fantastično i dali vam inspiraciju za vaše sportske stylinge.

Za još više inspiracije pogledajte ponudu naših tenisica u web shopu ili na našim prodajnim mjestima i budite fit ovog proljeća;)

Trk po nove tenisice;)