Nismo zlatna ribica, ali smo vam ovog ljeta ispunili želju koju ste bar jednom poželjeli: ormar pun IN komada obuće i modnih dodataka po super cijenama! Temperature su sve više, a naše cijene sve niže...Hoćete si uzeti onaj par dugo priželjkivanih sandalica uz matchy torbu ili pak nove tenisice za udobne ljetne šetnje? Želite iznenaditi vašu jaču polovicu novim natikačama ili nekim modnim dodatkom? Sve može - i to čak do -50% povoljnije! Cijela kolekcija je na ogromnom popustu, na vama je samo da posjetite naše dućane ili webshop. Jer zaslužili smo, zar ne? Pri pisanju ovog bloga teško smo se odlučili koje modele vam želimo pokazati jer želimo baš SVE, ali potrudili smo se odabrati za svakoga ponešto. Uživajte u shoppingu i javite nam svog favorita. 

  popust_sandale_tenisice

Calvin Klein / Igi&Co

1) 365 dana ženskog ljeta

 

Ljeto nam uvijek prebrzo prođe, ali ipak nam daje daleko najviše sadržaja, a samim time i doživljaja. Možda traje prekratko - ali kladimo se da i vi imate daleko najviše ljetne robe! Svaki ljetni dan ispunjen je od jutra do mraka, a svaki od dogovora često traži svoj outfit. Na posao s punom petom, na kavu u kvartu u natikačama, pa onda u tenisice za odraditi trening, i navečer je onda red za štikle... Ta tri mjeseca ljeta najčešće traju 365 različitih outfita! 

 

popust_sandale_bugatti_tommy

Bugatti / Tommy Jeans

 

Stoga smo maksimalno olakšali potragu za svim udobnim, sexy, elegantnim komadima za vruće ljetne dane i noći. Nešto na petu, nešto udobno, moderno, slatko i privlačno... cijela naša ponuda obiluje baš svim tim komadima! Ako nas posjetite u dućanima, dopustite da vam on za taj dan bude pozornica i budite slobodni isprobati baš sve vrste obuće, boje, uzorke i pete. Spoj vrhunskih materijala i stila nešto je što nikad ne izlazi iz mode, a mi vam garantiramo da je svaki naš par upravo takav ;)

 

popust_sandale

Guess / Dr.Martens

 

popust_sandale

1) Dr. Martens, 2) T Hilfiger White, 3) T Hilfiger Yellow, 4) Tamaris Glam, 5) Tommy Jeans 6) Calvin Klein

 

2) Muški Top Choice

 

Često kažu da su muškarci jednostavnija bića kada se radi o odjeći i obući. Ne traže puno, dovoljan im je koji klasičan komad i spremni su za đir od jutra do mraka. Cijela naša kolekcija za muškarce obiluje različitim stilovima, a trenutno najpopularniji je elegancija i casual u jednom.

 

popust_tenisice

 

Bilo da želite sportske tenisice, casual varijantu ili ste više za mokasine i natikače u ljetnim mjesecima, izbor će vas oduševiti. Glavnu riječ u kategoriji sportskih komada, kao i uvijek, vode Adidas i Nike, a ako preferirate streetstyle tenisice, tu su kultni Calvin Klein i Tommy Hilfiger sa svojim hitovima. Evo naših top prijedloga!

1) Mustang, 2) Calvin Klein, 3) Tommy Jeans, 4) Bugatti, 5) Tommy Hilfiger, 6) Zen T.moro

 

3) Torbice: savršen dodatak savršenom paru obuće

 

Tko je vidio uzeti si par obuće bez njihovog para torbice? Kada se radi o trendovima kod žena, ove godine prevladava klasika; mala crna ili bijela torbica - ili pak vrišteća boja koja privlači sve poglede. Muške trendove prate nezaobilazne torbe koje se nose preko ramena, a Tommy Hilfiger i ovog je puta nadmašio sam sebe. Calvin Klein, Guess, Trussardi... brendovi poznati po nepogrešivoj kvaliteti sada vas čekaju po odličnim cijenama na super popustima. Bacite oko, sigurno će vam se puno toga svidjeti!

 

popust_torbica_calvin_klein

popust_torbica_tommy_hilfiger

Calvin Klein W. / Calvin Klein M.
Tommy Hilfiger M. / Tommy Hilfiger W.

 

Dok vam pripremamo nove teme i popuste s novim prijedlozima, pročitajte i naš blog o hit obući za sve ljetne prilike. A kad smo kod prilika - ova je odlična za zgrabiti dobar komad obuće za sebe ili kao poklon dragoj osobi! 

Vidimo se u Modelineu!