Slip on tenisice.

Na prvi pogled izgledaju kao obične papuče koje smo kao klinci nosili za školu. Znate one koje su se samo trebale nataknuti na nogu? Dobro, barem se nismo mogli dovesti u neugodnu situaciju da naši dragi kolege ne saznaju kako ne znamo vezati cipele

A kad smo bili odrasliji (čitajte peti razred), svi smo željeli nositi starke jer su nam ove papuče bile čisto zlo. I par godina kasnije, evo nam opet njih! Samo što nisu namijenjene za školu već su posljednja moda celebrity svijeta.

Da.. znamo da su na prvi pogled nekima odbojne, no stvarno stanite i malo razmislite. 

Nisu li zapravo odlične? Lagane su, nema vezanja, kad smo u žurbi samo ih nataknemo na noge, idu na sve odjevne kombinacije i savršene su za jesensko razdoblje, tj. vrijeme kad je malo hladno, malo vruće, pa opet hladno. 

Zato se i zovu slip on tenisice! Samo se nataknu na noge kao japanke, a zapravo su tenisice

I samo da znate, one danas ne izgledaju kao obične školske papuče. Dobro, ima i takvih, ali danas možete birati između raznih modela - sportskih, elegantnih, onih koji više podsjećaju na mokasinke, a neke su čista jednostavnost

Želite znati kako ih možete nositi? Evo nekoliko cool stylinga koji će vas oboriti s nogu!

1. Hlače do gležnjeva i slip on tenisice

Kada vani još nije toliko hladno da bi se cijeli zabundali, odjenite hlače do gležnjeva, laganu majicu i naravno - slip on tenisice! 

Ovo je super kombinacija za podnevnu kavicu kada na terasi pokušavate uhvatiti još ovo malo sunčevih zraka. 


Slip on tenisice i hlače do gležnjeva

 

2. Kratke hlače i slip on tenisice

Za one koji žive u toplijim predjelima Lijepe Naše, vrijeme za kratke hlače još nije prošlo no vrijeme za japanke ipak je. Zato japanke zamijenite slip on tenisicama koje će, ako bude potrebno, ugrijati vaša stopala.

 A dobro, možda i mi kontinentalci još par puta uskočimo u kratke hlače, pa ovaj styling može vrijediti i za nas. Ovisno o tome što će reći Zoran Vakula 

Slip on tenisice i kratke hlače

3. Poslovni look i slip on tenisice? Zašto ne!

Već smo dosta puta vidjeli i uvjerili se kako obične tenisice i odijela idu zajedno pa zašto ne bi išle i mnogo elegantije, a još uvijek casual, slip on tenisice? Odjenite odijelo ili se odlučite za ležernije verzije - traperice, košulju i sako ili suknju i laganu košulju.  

Pokazat ćete da imate svoje ja, svoj stav, ali da i držite do sebe. 

A što je najbolje, onih osam sati sjedenja će vam brže proći u udobnim tenisicama nego što bi u štiklama.

Poslovni look za slip on tenisice

4. Malo fitnessa u slip on tenisicama nikome ne šteti

Slip on tenisice dobro dođu i onima koji se žele malo rekreirati, a u te svrhe Skechers je napravio posebnu liniju slip on tenisica, točnije Slip on Go, Flex i Breath Easy tenisice.

Izvrsne su za lagano trčkaranje, tj.  jogging i brzu šetnju. Odjenite sportske tajice i majicu i spremni ste za brzu šetnju do centra i kavicu na terasi.

Sportski look i Skechers slip on tenisice

5. Tregerice i slip on tenisice

Tregerice (one koje smo svi nosili kao klinci), ponovno su in! Zato nikako nećete pogriješiti navučete li tregerice i ispod njih neku užu majicu. 

Tregerice i slip on tenisice

6. Haljina ili suknja i slip on tenisice za casual look

Ušminkajte se od glave do pete i na noge, umjesto štikli, nabacite slip on tenisice. Izlazite li van, barem nećete biti cijelu večer zakovani za jedno mjesto jer ćete u tenisicama znati hodati, a i izgledi da će vas one nažuljati su mizerni.

Haljina i slip on tenisice

I... jesmo li vas uspjeli pridobiti na stranu slip on tenisica?

Ne morate odgovoriti jer vjerujemo da jesmo!

Zato zaposlite prste i prošvrljajte po našoj online ponudi. Imamo veliki izbor slip on tenisica pa što prije započnete to ćete prije izabrati one prave. A ako slučajno naručite pogrešnu veličinu, budite bez brige jer nudimo besplatnu zamjenu

Sve samo da budete zadovoljni 

Slip on tenisice su ovdje!