Doba kave na suncu, magnolija u parkovima, i kave + magnolija na insta storyju je stiglooo! Idealnih 15 do 20 stupnjeva, evidentno duži dan, mirisi procvalog drveća… Proljeće nas doslovno mami da svaku slobodnu sekundu provedemo vani, i zauzvrat daje sav vitamin D koji možemo upiti i sve nježne nijanse kojima se ne možemo nadiviti. I dakako, budi u nama neopisivu potrebu za uklopiti sebe u tu sveopću proljetnu atmosferu - nasmijani, raspjevani, obojani i lepršavi!

 

Točno bismo tako opisali i modne trendove ovog proljeća! Svi najpopularniji brendovi su redom oduševili proljetnim kolekcijama, počevši od veselih tenisica, preko romantičnih salonki i mokasina, do najljepših proljetnih torbi.

 

proljetne cipele mokasine

 

Nakon velikog povratka zlatnih detalja prije par sezona, njihova popularnost iz sezone u sezonu samo raste. Tako je i ovog proljeća zlatna boja svojevrsni lajtmotiv, bilo u malim, decentnim dozama, snažnijim, istaknutim detaljima, ili pak kompletnim zlatnim modelima. 

 

guess tenisice torba

Guess Intrest / Guess Noelle

 

Jedan od najdražih proljetnih momenata je definitivno ulazak u lagane tenisice! Nakon mjeseci teških gležnjači, proljetne tenisice uvijek doprinesu tom lepršavom osjećaju zaslužene slobode.  Standardni predvodnici street style mode su se i ove godine dokazali modelima koji odišu poletnošću, posebice Tommy Hilfiger, Calvin Klein, i dakako, nezaobilazni Guess

 

Na besprijekornu estetiku Guess torbica smo mislili da smo navikli, no i dalje uspijevaju podići vlastitu ljestvicu još više: nova kolekcija Guess torbi apsolutno ostavlja bez daha.

 

guess torba

nova kolekcija guess

Guess Kasinta / Guess Raheli

 

Nježne, pastelne nijanse uvijek su pun pogodak za ovo doba. Blush roza, rose gold, eggshell bijela, nude i beige varijante, sve su idealne za upotpuniti romantični dašak proljeća. Nakon uobičajeno monokromatske zime, posebno dobro sjedaju i jarke, žive boje, šarenilo i visoki kontrasti.

 

tenisice 2022

Guess Calebb / Guess Cessily

 

Nakon velikog booma Skechersovog novog ruha prošlog proljeća, i ovog proljeća se Skechers UNO edicija vraća u velikom stilu! Mnoštvo dezena, jarkih boja i nježnijih verzija, kao i činjenica da se radi o unisex dizajnu, uz odavno poznatu udobnost nošenja, postavile su Skechers tenisice visoko na listu najpopularnije obuće ovog proljeća. 

Proljetna kolekcija za muškarce je pak toliko ugodno suptilna da zaista unosi svježinu u svaki stil! S fokusom na udobnost, nimalo ne gubi na strani estetike, dapače, pokriva oboje jednako uspješno. Najpopularniji modeli su upravo high-end tenisice s dozom sofisticiranosti koju inače nose cipele - ali s udobnosti i lakoćom nošenja koju mogu imati samo tenisice. S novom muškom kolekcijom tako prednjače Bugatti, Guess, Skechers i Calvin Klein.

tenisice muškarci

muške proljetne cipele

Bugatti Nirvana / Guess Made / Igi&Co

 

Proljetna uživancija je definitivno započela, a to kako bolje proslaviti nego popustima!
Cijelu novu kolekciju uvodimo na police po early-bird sniženim cijenama, no moraš požuriti jer uskoro sniženje ističe!

nova kolekcija proljeće

Dobrodošlo proljeće, dobrodošla nova kolekcija!