Kasno proljeće voli zavaravati. Dan nas vuče na ovogodišnju premijeru novih sandala, ali dok predvečer pijuckamo osvježavajuće piće s curama na terasi, prstići lagano javljalju da je to bila loša odluka. A ako ćemo biti iskreni - jesmo li uopće sve stigle odraditi post-zimsku pedikuru i noktiće? Nismo, definitivno nismo. Kako god bilo, odabir odjeće i obuće u proljeće može biti popriličan izazov!

Kad je riječ o kasnom proljeću, jedna vrsta obuće se zato drži na tronu. Sasvim mala razlika u modelu koja čini zaista veliku razliku u osjećaju: polusandale su odličan odabir za ove tople i sunčane, ali i varljive i nesigurne dane, a u nastavku vam donosimo neke od prijedloga iz naše nove kolekcije

 

"Prosječna žena zaljubi se sedam puta godišnje.
Od toga šest puta u cipele."   ~ Kenneth Cole

 

1) Udobno & chic za svaki dan

Obožavamo sandale svih boja, različitih stilova, no jedne su nam posebno drage! Niske polusandale ili one s udobnom, blago povišenom petom idealne su za cjelodnevnu skitnju od posla pa sve do kave ili nekog koktelčića nakon. Odlične su i za večernju varijantu jer ih uistinu možete kombinirati na apsolutno sve. Neće vas smetati, žuljati, osjećat ćete se kao na oblacima, garantiramo! Liu.JoTamaris ove godine predvode ovu kategoriju udobnih IN komada obuće. 

 

polusandale_tamaris_liujo

1) Liu Jo Viola 5, 2) Tamaris Light Grey, 3) Tamaris Sling Chili 

 

Lanci ulične mode već godinama nude ove udobne i elegantne polusandale, idealne za baš svaki stil. Njihovo mjesto je već odavno zagarantirano, a žene ih obožavaju. Klasika, rock, casual, elegant... sve može i za svakoga imamo ponešto. Često baš ovaj tip obuće najprije plane s naših polica jer osim što su lijepe, štite vaše noge i čuvaju vaše zdravlje kada proljeće odluči okrenuti svoju hladniju stranu. A već smo se uvjerili koliko je proljeće 2021. nemilosrdno ponekad.

 

2) Wedge - par sandala koji treba baš svakoj ženi

Što reći o sandalama na punu petu od kojih vas ne bole noge, koje odlično idu na traperice (koje realno najviše volimo) ili na cvjetnu proljetnu haljinu? Pune pete, jutene pete ili popularno wedgeice na tronu su već godinama i nikako ne izlaze iz mode. Dućani su ih puni, a mi imamo vrhunske modele koje samo čekaju da ih "provedete" gradom. Tommy Hilfiger ove je godine izbacio svoje prepoznatljive sandale u novom, fenomenalnom looku, a niti modeli Tamaris ne zaostaju. Usudite se izabrati samo jedne. 

 

wedge_tommy_hilfiger

1) Tamaris Sand Comb, 2) TH Desert Sky, 3) TH Mid Wedge,  4) Tamaris Black Comb 

 

2) Štikle - nezaobilazni proljetni glam

Svaka žena mora imati bar jedan model proljetnih štikli! Elegantne, sexy i ženstvene, dodaju dozu glamura i za posao, sastanak, večernji event ili odlazak na špicu. Uz pravu kombinaciju, zablistat ćete i privući baš sve poglede. Vizualno će izdužiti vaše noge, učiniti ih vretenastima i pokazati nam da se onaj trud iz teretane napokon isplatio ;) Prijedlozi stižu...3,2,1... SAD!

 

polusandale_tommy_tamaris_guess

1) Tommy Hilfiger Monogram, 2) Tamaris Black Leather, 3) TH Mid Sling Back 4) Guess Sling Back Leather

 

Proljetne dane svakako će nam uljepšati novi par štikli stvorenih za privlačenje komplimenata. Izbor u našim dućanima uistinu je šarolik, pa ako više naginjete na klasiku, par nude polusandala bit će odličan izbor. Ako ste pak odlučili podignuti svoju kombinaciju, biti primjetni i volite se igrati bojama i oblicima, naše Tommy Hilfiger Monogram sandale su za vas! Koje god da odaberete, sigurni smo da ćete biti zadovoljni i uživati u njima. Štikle su nepogrešiv odabir i uvijek im se vraćamo, zar ne?

 

Dok odbrojavamo vrijeme do početka ljeta i godišnjih odmora, pripremamo vam pregršt iznenađenja, prijedloga za must have ljetnu obuću, a do tad se možete podsjetiti na naš zadnji blog gdje smo vam pisali o nude&rose stilu koji zasluženo drži prvo mjesto zadnjih par sezona. 

 

P.S. Javite nam što ste odabrali, a još više modela vas čeka na našem webshopu i u dućanima. Proljetni popusti još uvijek traju: do -30% na sve modele iz nove kolekcije. Posjeti webshop i ugrabi svoje favorite!