U poslovnom svijetu, prvi dojam je ključan. Vaša odjeća, frizura i obuća igraju značajnu ulogu u tome kako će vas ljudi doživjeti. Odavno znamo kolika je važnost odabira prave obuće za poslovne prilike, a ovdje ćemo istražiti nekoliko ključnih kategorija koje će vam pomoći da postignete pravi office chic. Upoznajte se s najnovijim kolekcijama cipela brendova Guess, Calvin Klein, TamarisS.Oliver, i drugih, te saznajte kako ih uskladiti s vašom poslovnom odjećom.

Cipele na visoku petu: izdržljivost i stil

Cipele na visoku petu su neizostavan dio garderobe svake poslovne žene. Brendovi kao što su Calvin Klein i Tamaris nude širok izbor elegantnih modela koje možete nositi uz odijela ili suknje i bluze. Osim što pružaju dodatnu visinu, ove cipele su izrađene od visokokvalitetnih materijala, što znači da će trajati mnogo sezona.

Savjet za kombiniranje: Kombinirajte cipele na visoku petu sa suknjom pencil kroja i jednostavnom bluzom za sofisticiran izgled koji će oduševiti kolege i klijente.

štikle za posao

1) Calvin Klein Classic Pump 90-Pearl  - dostupne i u crnoj boji 
2) Tamaris Black Silver
3) Tamaris Black
 

Mokasinke: kombinacija stila i komfora

Ako želite spojiti udobnost i stil, mokasinke su pravi izbor. Brendovi Tamaris, S.Oliver i Imac Italy poznati su po svojim udobnim i elegantnim modelima, Mokasinke su idealne za duže radne dane kada želite osigurati udobnost bez žrtvovanja stila. Birajte između modela s ravnim potplatom za ultimativnu udobnost, ili onih na višu, deblju petu, koje će dati dodatni touch elegancije, istovremeno bivajući savršeno stabilnima i ugodnima za cjelodnevno nošenje.

Savjet za kombiniranje: Kombinirajte mokasine sa suknjom midi dužine i bluzom svijetlije boje za sofisticiran, ali udoban izgled.

cipele za posao

Na fotografiji: Tamaris Cognac Comb
1) Tamaris Mocca - model dostupan i s crnom kopčom
2) S.Oliver Black Nappa
3) Imac Cognac Brown - model dostupan i u crnoj boji: mat i sjaj

 

Elegantne čizme na petu: sezonski must-have

Kada stignu hladniji mjeseci, elegantne čizme na petu postaju nezaobilazan komad obuće. Brendovi poput Tommy Hilfigera i Guessa nude čizme koje spajaju udobnost i modu, istovremeno produžujući vaše noge i pružajući vam samopouzdanje. Njihova izdržljiva izrada čini ih savršenim izborom za svakodnevne poslovne izazove.

Savjet za kombiniranje: Nosite elegantne čizme na petu s haljinom ili hlačama u boji sezonskog lišća kako biste stvorili topli i elegantan izgled.

čizme na petu

Na fotografiji: Tamaris - model dostupan i u svijetlo sivoj boji
1) Tamaris Black
2) Tommy Hilfiger Fem Bootie Cognac - model dostupan i u crnoj boji
3) Guess Fiddle Cream - model dostupan i u crnoj boji

 

Savjeti za kombiniranje cipela i business outfita

1. Usklađivanje boja: Uvijek pazite da boja vaših cipela bude komplementarna ili kontrastna s vašom odjećom kako biste postigli uravnotežen izgled.

2. Udobnost na prvom mjestu: Bez obzira na stil, udobnost je ključna. Odaberite cipele koje odgovaraju vašem stopalu i koje možete nositi cijeli dan.

3. Minimalizam u dodacima: Ako nosite upadljive cipele, smanjite količinu nakita i drugih dodataka kako biste zadržali elegantan izgled.

4. Održavanje i čišćenje: Redovito održavajte svoje cipele kako biste produžili njihov vijek trajanja i očuvali njihov izgled.

 

Cipele za posao su više od običnog komada obuće - one su izjava stila i samopouzdanja. Odaberite svoje omiljene modele iz kolekcija Guess, Calvin Klein, Tamaris, S.Oliver i mnogih drugih i zakoračite u svijet poslovne mode s povjerenjem.

Neka i vaša obuća govori o vašoj poslovnoj ozbiljnosti i stilu!