Finalno ljetno sniženje napokon je u punom zamahu, a još bolja vijest je da je ponuda vrhunske obuće po vrhunskim cijenama zaista ogromna! I dok je škola iza ugla, ponekad se čini kao da je i jesen već tu... međutim, istovremeno su aktivna i upozorenja za toplinske valove, more je ugodnije nego ikad, noćnim životom odiše polet kakav samo ljeto ima, bezbrižnost se osjeti u svakoj kosti i, jednostavno, ljeto je definitivno još tu s nama!
I dok ispijaš koktele na nekoj rivi ili gradskom rooftopu, posebno sladak okus dolazi ti iz činjenice da je tvoj idealan outfit upecan na dobrim popustima ;)

Iskoristi ljeto do kraja

Ne brini, ima još vremena za sandale! Proći će još sigurno hrpa šetnji, kava i izlazaka prije nego pospremiš ljetne haljine. Svi znaju da je ljeto najživlje u gradu upravo sada, kad su se svi vratili s mora odmorni, spremni za akciju i željni druženja! Tvoje omiljene sandale su lijepo poslužile i pošteno odradile svoju sezonu, a sada je vrijeme da ustupe mjesto novima koje ćeš pronaći na do čak 50% popusta!
 

sandale na popustu
 

Modeli obuće poput popularnih wedgeica klasici su za koje znaš da su iz sezone u sezonu odabir s kojim je nemoguće pogriješiti. Trendovi dolaze i odlaze, ali nekolicina njih se stabilno ustoličila kao stubovi na kojima počiva modni svijet. Evo ti jedan life hack: obuću s kojom ćeš zasigurno jednako uspješno zablistati sljedeće sezone kao što bi i ove ugrabi na finalnim popustima! Dočekat će te početkom iduće sezone nove, mirisne i spremne za akciju, a stajat će i duplo manje nego što bi stajale da ih kupuješ na početku sezone! 
 

tommy hilfiger sandale
Calvin Klein / Tommy Hilfiger
 

Spremni za novu radnu sezonu

...nikad nismo baš spremni spremni, ali neminovno je iza ugla i vrijeme je za uskočiti u nju s obnovljenim poletom i žarom! Nećemo se lagati, velik dio motivacije leži i u odrazu u ogledalu - zato nabaci širok osmijeh, glavu gore, snažan stav i outfit u kojem se osjećaš sigurno i samopouzdano! 

Prošvrljaj po ponudi cipela i mokasina na sniženju i zasigurno ćeš naći komade koji se savršeno uklapaju u tu sliku. Slip-on mokasine su must-have komad za sve koji vole praktičnost i udobnost, a veliki plus im je i mogućnost kombiniranja na cijeli niz stilova i prigoda. Iskombiniraj ih na svoj business outfit, kao i na casual kombinacije za kavu u gradu, bilo da si tip za traperice ili za lepršavu suknjicu. Neke od popularnijih modela donijeli su nam Tamaris, S.Oliver i Armani Exchange.
 

mokasine za jesen

1) Armani Exchange / 2) S.Oliver
3) Tamaris Light Gold / 4) Tamaris Ivory

 

Ljubiteljice visokih peta i niskih cijena također će sretno dočekati povratak u corporate modu. Štikle za posao komad su koji po svojoj definiciji izdužuje liniju i uspravlja cjelokupni stav tijela, ulijeva dozu samouvjerenosti i ispunjava hodnike onim zadovoljavajućim tok-tok-tok odzvukom. U tu računicu dodaj još i vrhunski modni brend, oduzmi cijenu, et voila - rezultat je savršena business kombinacija! 
Slobodno se odvaži i na hrabrije kombinacije s jarkim bojama, Barbiecore-u ne može pobjeći niti korporativni svijet!
 

Cipele na petu
1) Guess / 2) Tamaris Black
3) S.Oliver / 4) Tamaris Fuxia

 

Uvijek aktualne - tenisice

Ultimativna obuća za nju, njega i klince. Street-style tenisice, sneakersice, sportske tenisice za žene i muškarce, dječje tenisice... Baš sve možeš pronaći na sniženjima, upravo na vrijeme za novu školsku godinu, akademsku godinu, sportsku sezonu i povratak u svakodnevni život!

Po sniženim cijenama možeš pronaći tenisice najpopularnijih brendova poput Adidasa, Skechersa, Tommy Hilfigera, Calvin Kleina, Guessa, Tamarisa i mnogih drugih.

tenisice na popustu
1) Tamaris / 2) Calvin Klein
3) Guess / 4) Bagatt

 

Ne propusti priliku, pronađi top komade po STVARNO niskim cijenama na našem webshopu i u trgovinama!