Draga 2020., goodbye and good riddance!

U prirodi nam je uhvatiti se za ove neke bitnije datume kad želimo uvesti promjenu, a među njima je većini najbolja Nova godina. Ima smisla - napravi se reset sustava, otpišu se zaostatci i problemi, kreće se u nove pobjede i avanture s više poleta, želje i hrabrosti. Možemo pričati što god o novogodišnjim odlukama, ali bile efikasne ili ne, i dalje nas lijepo podignu u ovo doba.

A što se tiče reseta - nikad nije bio potrebniji nego ove godine, slažete se? Da se ne zavaravamo, repovima od ove godine ćemo se sasvim sigurno morati baviti i u idućoj, no uvijek nam ostaje komad svijeta oko nas za si ga urediti i uljepšati. 

 

Riješi se viška svega

Pretpostavljamo da ste proveli kući više vremena nego ikad. Jeste primjetili koliko toga vam zapravo ne treba, a koliko mjesta zauzima? Prošlo je vrijeme odmahivanja rukom s “riješit će se drugi put”. Novi start želi svoj prostor, a znate i sami koliko uživate u novotarijama! 

I uskoro, kad se svijet posloži, a 2021. krene s nadoknadom svega što nam je 2020. uzela, neće ništa biti slađe nego zablistati jače nego ikad, uvijek, svugdje, i stalno! 

Over-the-top komadi

Toliko toga nismo nosili ove godine da ćemo htjeti odmah nositi SVE. 

Je li too much? Jesi overdressed za prigodu? Je li prešljokasto, prešareno, preveliko, preavangardno? NE. Nije. Nije vrijeme za se zamarati takvim pitanjima nakon ovoliko vremena u trenirci za po doma - stavi na sebe sve što želiš, zaslužili smo to svi! 

 

hit_modeli_2021

Izvor: stylecaster, stylecharade, ElleUK

 

Povratak visokih peta

U vladavini papuča, rada od kuće i zatvorenih kafića, jedva da smo stigli izvaditi štikle iz ormara. A kako to već ide s nama ljudima - kad nemaš gdje s njima, tad ih želiš najviše! Zato u 2021. napokon stižu na red cipele na petu. Sve one uske haljine i pismo suknje koje stoje milijun puta bolje uz pete, dobrodošle natrag! Svo ono samopouzdanje koje ide iz prpošnog hoda najdražim komadom obuće - jedva ga čekamo! Iduće godine naplaćujemo propuštene dojmove najboljim modelima visokih peta - visokim čizmama, elegantnim gležnjačama i modernim salonkama.

 

stikle_hit_modeli:2021

Guess / Trussardi / S.Oliver / Tamaris

 

Ruksak kao odraz elegancije

Trend koji je ostvario najveći uzlet među vrhunskim brendovima upravo početkom 2020. je preveliki pogodak da ostane neostvaren u svojem punom sjaju. Zato se high-end ruksaci preslikavaju na 2021. - i vrijeme kad je ruksak imao primarno sportsku konotaciju je završeno.

Poslovni, kožni, elegantni ruksaci kombiniraju sve što volimo - besprijekoran stil uz omiljenu praktičnost i udobnost nošenja. 

 

ruksak_hit_modeli_2021

Calvin Klein / Tommy Hilfiger / Guess / Trussardi

 

Srebrno i zlatno

Još jedna velika ljubav koju nismo dovoljno iskoristili - nakit. Jedno od većih zadovoljstava - usuglasiti sve svoje accessoriese! Jeste li osoba za srebrno ili zlatno? Većina nas ima svojeg favorita među dragocjenim metalima, a neki vole uživati u oboje. I iako pisana pravila mode kažu da se metali ne moraju međusobno poklapati, u nepisanom svijetu ćemo većinom naići na usuglašene kombinacije nakita - a posebno ih volimo naglasiti s matching modnim dodacima - remenom, torbicom, cipelama.

 

gold_silver_hit_modeli_2021

Armani Exchange / Tamaris Silver / Guess torba / Guess tenisice

Izvor: betts.com.au, styleoholic.com

 

Maska kao modni dodatak

Volimo se veseliti kraju 2020. i svemu što nam nova godina donosi, no do toga je potrebno još malo strpljenja. Jednokratne maskice su jednostavan izbor, ali nakon ovoliko vremena ispadaju najskuplje, i definitivno najdosadnije - a pritom i otežavaju već tešku situaciju s dodatnim otpadom. Uljepšajte si nošenje maski modelima zbog kojih će vam biti drago što ih imate! Crne su novi dio obavezne klasike, one u boji za kombiniranje s omiljenim odjevnim kombinacijama, i ludi uzorci kao novi statement komadi svake garderobe! 

 

maska_hit_modeli_2021

Izvor: sydneystyle.com, anthropologie.com, Jeremy Moeller (Getty Images)

 

Bilo kako bilo, veselimo se 2021. i svemu što nam donosi, a pogotovo ostvarenju novogodišnjih odluka - New Me je glavni hit model 2021.!