Neki dan 32°C, jutros 9°C, upravo 25°C.... To su te čari kasnog ljeta i rane jeseni!

Ljeto nam se lagano doguralo do kraja, a stigla nam je rana jesen puna predivnih boja, ali i često sasvim nepredvidiva. Promjenjivi vremenski uvjeti, hladnije vrijeme ujutro, toplo tijekom dana, pa opet smrzavica navečer... vrijeme zbuni i samo sebe, gdje neće nas! Stoga je jedno od češćih pitanja ovog perioda godine - što obući i obuti za danas?

Odgovor na to pitanje krije se u dvije čarobne riječi: slojevito, i poluzatvoreno. Znamo da 2 mjeseca nisu dovoljna za zasititi se novih sandala, pogotovo kad znate da ste idućih 10 mjeseci osuđeni na zatvorenu obuću - ali nek vas sunce ne zavara, vrijeme slobodnih prstića je završilo. Za prijelazno razdoblje iz ljeta u jesen, najbolja obuća su definitivno tenisice i poluzatvorene cipele, počevši od klasičnih salonki s manjom ili većom petom, balerinki, ili ovogodišnjeg jesenskog hita - loaferica!

 

obuća za jesen

Tamaris

Na policama i u webshopu Modelinea možete pronaći pregršt takvih modela, ali i gumene čizme za iznenadne jesensko-rujanske pljuskove. Nositelji apsolutnih hit dizajna u nadolazećoj sezoni su lakirani premaz, visoki sjaj, mat detalji, a paletu boja primarno nose tamnocrvena (tzv. merlot nijansa), boja bjelokosti, zatim bež, sve nijanse smeđe i neizostavna crna boja. Ah, kako volimo jesenske tonove!

 

Neizostavni trend jesenskih kombinacija su naravno i tenisice. Ove sezone nosit će se zlatni detalji, razni uzorci, masivni potplati i jarke boje... Recimo samo da nam definitivno neće biti dosadno! Ovovsezonske najpopularnije modele tenisica za žene donijeli su nam Tamaris, Adidas i Liu.Jo, dok kod muškaraca prevladavaju SkechersAdidas i Guess. Mala, slatka napomena - mnogi modeli tenisica i cipela su još uvijek na ogroomnim popustima!

 

online obuća za jesen

Guess / Tamaris Ivory Comb / Adidas Grand Court

 

Što se tiče muškraca, njihova kolekcija, kao i uvijek, odiše udobnošću, ali i elegancijom i praktičnim dizajnom. Casual sportske cipele i veliki izbor tenisica plijene pažnju kombinacijom boja, materijalima, te cjelokupnim performansama za rekreaciju, sport ili casual druženje u gradu. Kvaliteta, stil i praktičnost odlike su nove jesenske kolekcije za muškarce, ali i one na popustima! Ugrabite svoj par po nižoj cijeni ili se počastite novim komadom.

 

obuća za jesen 2021

Adidas Terrex / Rifle White / Bugatti Dex Cognac / Mustang

 

Kada odlučimo iz tenisica uskočiti u nešto elegantnije i svečanije, a opet dovoljno udobno i sigurno za naše noge, tu uskaču balerinke, loaferice, štikle ili čizmice nude boje. Idu baš na sve, a izgledaju premoćno!

 

webshop obuća za jesen

Tamaris Loafer / S.Oliver Champagne / Guess Stivaletto / Hilfiger Flag Stilleto

 

Novo godišnje doba za sobom vuče nove odluke, novu dinamiku života, novi stil... Tu smo sa novom ponudom, pri ruci za tvoju tranziciju u novu sezonu! Virtualne i fizičke police svakim danom punimo novim odličnim modelima, a i popusti vas još uvijek čekaju.

Spremno zakoračite s nama u novu životnu i modnu sezonu!