Odabrati torbu koja će jednako dobro pristajati dnevnoj, večernjoj, casual ili poslovnoj kombinaciji ponekad zna biti pravi izazov. Ipak u obzir treba uzeti sve te boje, oblike i materijale torba, kao i trendove koji se vjerno mijenjaju iz sezone u sezonu.

Kad smo već kod trendova, u narednih nekoliko mjeseci ulicama će zavladati veseli proljetni trendovi, stoga otkrivamo s kojim modelima proljetnih torbi osvježiti garderobu!

Upečatljiv look uz jarke boje

Narančasta torbica idealna je u kombinaciji s neutralnim nijansama poput bijele, sive, bež i smeđe, a dobro će se uklopiti odjenete li prugice ili karirano. Ne moramo ni spominjati koliko će dobro izgledati narančasta torbica s poderanim trapericama ili trapericama s uzorkom.

Nema više mjesta za sramežljivost, nadamo se da je jasno, jer će ova boja ukrasti sve poglede. Da, baš sve!

Narančaste torbice dobro se kombiniraju s neutralnim nijansama

1.) Guess torba Uptown Chic Mini Xbody Flap  2.)  Guess torba Uptown Chic Barcelona Tote

Pletene torbe za sve prigode

Iako su još prošlog proljeća mali i predimenzionirani cekeri i torbe u obliku košare bile omiljeni stilski odabir, pletene torbe ni ovog proljeća ne izlaze iz mode. Štoviše, osim uobičajenih neutralnih i prirodnih boja, svoj outfit sada možete začiniti torbama veselijih nijansi.

Čar ovakvih torbica jest u tome što će se odlično uklopiti svakodnevnom ležernom stilu, kao i elegantnoj večernjoj kombinaciji.

Pletene torbice upotpunit će kako ležerni tako i večernji outfit

1.)  Gioseppo bags black  2.)  Gioseppo bags red

Ružičaste torbice su uvijek dobra ideja

Ružičaste torbice u trenu će osvježiti ama baš svaki outfit.

Kako to znamo?

Zato što ružičasta odiše razigranošću i širi pozitivnu energiju, baš kao i proljeće! S njezinim odabirom ne možete pogriješiti jer ružičasta pristaje kako svjetlijim, tako i tamnijim tonovima, tako da nema proljetne haljinice, odjela, košulje ili obuće s kojom ju ne možete kombinirati.

Ružičaste torbice unose svježinu modnoj kombinaciji

1.) Guess torba Analise Mini Crossbody Flap Lte  2.) Trussardi Jeans torba Begonia Pink

Bucket torbe za nevjerojatna casual izdanja

Nema praktičnijih i jednostavnijih torbi od bucket torbi!  

S jedne su strane dovoljno prostrane, tako da u njih možete spremiti sve važne stvari koje u bilo kojem trenutku želite imati nadohvat ruke. Dok s druge strane, zbog praktičnih vezica kojima se otvaraju i zatvaraju, pristup unutrašnjosti torbe ne može biti jednostavniji. Osim toga, nosive su na nekoliko načina pa ih na primjer možete prebaciti preko jedne ruke ili preko cijelog tijela.

Ma tko bi im samo odolio!

Bucket torbe obožavamo zbog njihove jednostavnosti i praktičnosti

1.) Gioseppo bags orange 2.) Chained Sml Bucket Black  3.)  Gioseppo bags black

Svi trebamo jednu crnu torbu u ormaru

Neovisno o sezoni u kojoj se nalazimo, klasična crna torba nikad ne gubi svoju privlačnost, zato se i isplati investirati u kvalitetnu torbu koja će vas poslužiti čak nekoliko sezona.

Kako se kombinira s gotovo svim odjevnim predmetima, mi vam savjetujemo proljetnu garderobu osvježiti malom crnom torbicom s lancima ili maxi torbom. Ako se ne možete odlučiti između ove dvije opcije, u obzir svakako uzmite količinu stvari koju obično nosite u torbi i provjerite posjedujete li sličan model.

Kvalitetna crna torba poslužit će i nekoliko sezona

1.) Th Re-Lock Conv Crossbody Md 2.)  Th Re-Lock Tote Md 

Jednostavni ruksaci popularniji su nego ikad

Današnji užurbani način života ponekad nas tjera da uza se imamo sve ono što nam je potrebno kroz cijeli dan. Od knjiga, tableta, rokovnika, proizvoda za osobnu higijenu, odjeće za slučaj hladnijeg vremena pa sve do gableca.

Iako će u većini slučajeva vaši ruksaci biti natrpani, složit ćete se s nama da su oni zapravo najpraktičnije torbe koje morate imati u garderobi. Što se tiče njihovog izgleda, ovog će se proljeća nositi minimalistički i jednostavni ruksaci.

Minimalistični i jednostavni ruksaci nosit će se ovog proljeća

1.) Trussardi Jeans torba Red 2.)  Trussardi Jeans torba Doe 

Svestrane i elegantne bež torbe

Nježnu i decentnu bež torbicu toliko je jednostavno kombinirati s različitim uzorcima, teksturama i bojama, zato vas i pitamo: Zašto vašu proljetnu garderobu ne bi začinili jednom bež torbicom? Osim što neće zasjeniti ni jednu odjevnu kombinaciju, cjelokupnom će outfitu dati posebnu eleganciju i šarm.

Bež torbice cjelokupnom outfitu daju eleganciju i šarm

1.) Trussardi Jeans torba White 2.)  Trussardi Jeans torba Mastic

Za koji se god oblik i boju torbe odlučili, nosite ju stalno i sa silom. Barem u ovo proljetno doba!

 

Provjerite ponudu torbi i ruksaka za proljeće