Zaluđenost tenisicama dominira modnom scenom već dugi niz godina. One više nisu isključivo vezane uz sportske aktivnosti, već se mogu nositi u baš svim prigodama! Posao, izlazak, kava...you name it, tenisice su definitivno must-have i ove sezone!

Dok odbrojavamo dane do najljepšeg nam godišnjeg doba i kave na suncu, u glavi već slažemo modne kombinacije i sa smiješkom zaključujemo - tenisice su nam definitivno favorit među obućom. Osim što su daleko najudobnije, zaista idu na sve! Bilo da volite minimalističke jednobojne ili pak šarene, sa zakovicama, printom ili detaljima... imamo sve i jedva čekamo da ih isprobate!

A koje modele ćemo viđati ove proljetne sezone? Idemo redom!

1) Bijele tenisice

Spoj udobnosti i efektnog, a opet ležernog izgleda nikad nije izgledao ovako privlačno. Savršen dodatak odjevnim kombinacijama poput haljine, balonera, traperica, pa čak i odijela, svake godine izgleda sve bolje i bolje. Ako ste fan klasičnih modela i boja, bijele tenisice su must-have obuća za vas. 

 

bijele_tenisice

 

Ovog proljeća modeli tenisica Adidas su opet u fokusu, a pridružuju mu se S.OliverBugatti sa svojim adutima. Izbor upotpunjuje Tommy Hilfiger, čija muška kolekcija niti najmanje ne zaostaje za ženskom. Moramo priznati, težak odabir...

 

1) Adidas, 2) Tommy Hilfiger, 3) Bugatti
4) Tommy Hilfiger, 5) Puma, 6) Calvin Klein

 

2) Tenisice s platformom

Vjerujemo da vam je poznat onaj osjećaj pobjede kad ovlaš odaberete garderobu za dan na poslu ili kavu i onda ju u jednom potezu, s minimumom truda pretvorite u itekakav outfit: navučete cipele koje su same po sebi centar outfita. Ovo proljeće nam donosi modele koji instantno podižu cijelu priču: upečatljive, udobne tenisice s blagom platformom za cjelodnevnu udobnost i nepogrešiv stilski izričaj.

 

tenisice_liujo

tenisice_liujo

1) Tamaris, 2) Liu.Jo Silvia, 3) Liu.Jo MaxiWonder

 

S modelima LIU.JO ćete ostvariti savršenu kombinaciju glamura, rocka i casual stila. Ako tražite tenisice koje će svaku kombinaciju podignuti na viši nivo, ne tražite dalje ;)

 

3) Sport i rekreacija

Uz toliki izbor street-style tenisica, kroz ovaj gradski život nam one sportske znaju proći ispod radara. Protekla godina nas je usmjerila više prema prirodi nego ijedna prije, što je jedna od navika koju bismo definitivno trebali zadržati i kad nam gradske ulice ponovno ožive u punom sjaju. I dok je cijela kultura tenisica odmakla daleko od svoje originalne namjene, dobri stari sportski modeli uvijek će nas dočekati sa svojom praktičnosti i nenadmašnom udobnosti.

 

sportske_tenisice

 

Ne možete pogriješiti s odabirom između odavno dokazanim predvodnicima ove kategorije: Adidas, Skechers, Puma i Reebok ne pristaju na kompromise kada se radi o kvaliteti.

 

sportske_tenisice

1) Adidas, 2) Reebok, 3) Puma, 4) Adidas

 

4) Starke kao vijesnik proljeća

Trendovi su dolazili i odlazili, a ovaj model svoj kultni status je odavno zapečatio. Budimo iskreni, Converse All Star tenisica zapravo se nikad nismo ni odrekli, a ovog proljeća ponovno su u fokusu. Popularne starke svakom stylingu daju potrebnu dozu zaigranosti i opuštenosti. Iako prvotno namjenjene za rokere i mlađe generacije, odavno su postale glavna zvijezda svih chic kombinacija, pa ih tako možemo vidjeti uz traperice i džempere jednako kao i uz odijela i haljine. Converse svake godine, uz klasične modele visokih i niskih starki i boja, ubaci i pokoju novu boju i zanimljiv uzorak. Posebno modeli pastelnih boja - njih proljeće najviše voli.

 

tenisice_starke

 

Sve starke su na popustu do -50%!  No samo još kratko, stoga preporučamo da bacite oko na webshop što prije!

 

Prilično smo sigurni da svog favorita već imate (možda i više njih), a još više modela vas čeka na našem webshopuu dućanima.

 

 

Provjerite ponudu proljetnih tenisica