Tko o čemu, mi o obući! Ne možemo si pomoći kada svaki par iz izloga zove na šetnju! Bilo da se radi o natikačama, sandalama s ravnom, punom petom ili štiklom, mokasinama ili platnenim tenisicama... ljeto je idealno vrijeme za isprobavanje svih mogućih modela. Nova kolekcija svih najpopularnijih brendova idealan je miks elegancije zamaskirane u casual, a imamo i popuste na svu obuću iz nove kolekcije.

Ovo ljeto nam obilježavaju vesele, žarke boje, a ponovno su na scenu kao predvodnice trendova nastupile natikače i gladijatorice. Za vaše i naše jače polovice aktualne su platnene tenisice u svijetlim bojama ili nezaobilazne mokasine koje uvijek dobro dođu za onu dodatnu dozu stila i elegancije. U nastavku vam donosimo naše favorite za ovo ludo ljeto!

1) Ljetne boje

Sandale, sandale, sandale... jedva smo dočekali ovo vrijeme za nositi ih po cijele dane. U njima nam je udobno, osjećamo se privlačno, dopuštaju nam da se igramo bojama i oblikom pete, a naše noge izgledaju vretenasto i zategnuto. Najbolja kombinacija, zar ne?

sandale_ljeto

1) Tamaris Mango, 2) Inuovo Lilac, 3) Guess Cevie Leather, 4) Tommy Hilfiger

 

Dnevni look, istovremeno elegantan i udoban ovog ljeta predvodi Tamaris sa svojom kolekcijom kojom prevladavaju blok i pune pete, a ako tražite sexy visoke štikle, pronađite ih u Liu.Jo ponudi na našim stranicama. 

 

2) Mix & Match za njega

Oni najčešće nisu toliko zaluđeni obućom kao žene, no sigurni smo kako se vole lijepo odjenuti, ali i imati odličan par obuće na nogama - prozračan, ali i dalje podjednako poslovan i casual. U nastavku vam donosimo naše prijedloge za laganu ljetnu obuću koji se mogu nositi od jutra do mraka. Volimo modele koji se savršeno kombiniraju i s košuljama i laganim dugim hlačama, ali i s bermudama, trapericama i sportskim majicama. Koju god kombinaciju odabrali, garantiramo da je pobjednička!

 

                    1) Calvin Klein mokasine, 2) Bugatti Berengar schwarz 3) Bugatti shoes Riptide, 4) Rifle White

 

Iako je sva naša obuća ugodna i prozračna, pa i po visokim temperaturama, uvijek je dobro imati spremne natikače u ormaru za brzi izlazak na kavu ili izlet do mora. Našu ponudu pogledajte ovdje

 

3) Comeback u stilu - natikače

Natikače su se u velikom stilu vratile ove sezone u naše izloge! Gdje god da okrenete, koju kod društvenu mrežu da pregledavate, tamo se kriju i one. Nosile su se devedesetih, a svoj vrhunac bi mogle doživjeti baš ovog ljeta - jer nikad nisu bile tako udobne, a tako fenomenalne! Chekirajte naše prijedloge i uzmite si par. Bit će vam žao ako ih ne prošetate s onom novom ljetnom haljinicom, sigurno!

 

                                             1) Tamaris Flame, 2) Igi&Co Pony, 3) Liu Jo Astra Silver, 4) Calvin Klein Black

 

4) "Zimski brendovi" koji vladaju ovim ljetom

Zna se što znače "martensice"... ili?! Ovaj kultni britanski brend nas je ove godine doslovno "izbacio iz cipela" sa svojom linijom sandala! Čvrsti stav, neupitna kvaliteta i bezvremenski stil svojih gležnjači pretočili su u ljetnu varijantu za sve nas koji volimo tu jednostavnu statement priču koju Dr.Martens priča kroz svaki svoj model obuće. Klasične crne, popularne bijele, ili pak vesele žute i ljubičaste garantirat će podizanje ljetne kombinacije na nivo više!

U ovoj kategoriji posebno nas je oborila s nogu i nova ljetna kolekcija Panama Jacka, brenda kojem je udobnost i kvaliteta top goal koji itekako ostvaruju! Vrhunske kožne sandale koje traju godinama, a nozi pristaju kao salivene.

martens_sandale

1) Dr. Martens Black, 2) Dr. Martens Yllw, 3) Panama Jack Sport Red, 4) Panama Jack PullUp Black

 

Upoznali smo vas s našim novitetima i ljetnim trendovima. Sada je na vama najslađi zadatak, obilazak naših trgovina i web shopa gdje možete pronaći ove, ali i mnoge druge modele iz ponude. Napominjemo da su popusti još aktualni, a ljeto i godišnji odmor samo čekaju!