Dr. Martens ili od milja "martensice" kultni je brend lansiran davne 1947. godine. Prvotno je bio osmišljen za potrebe radnika, a kasnije se pod novim vodstvom i zbog brojnih zvijezda 90-ih prometnuo u must-have obuću! Nosile su ih zvijezde grunge i rock scene, ali i svi oni koji su njegovali alternativan stil. Godišnje se proizvede više od 3,2 milijuna pari "marti", a sada su došle i njihove ljetne inačice - Dr. Martens sandale koje se odlično kombiniraju na baš sve stilove!

 

dr martens summer outfit

Izvor: Pinterest/ Tiff Wang- LazzzySundaze/StyilingbyCharlotte/WhowhatwearUK

 

Poznate po specifičnosti, Dr. Martens sandale krasi upečatljiv gumeni potplat sa zračnim jastukom prošivenim obično žutim ili crnim koncem. Upravo zbog baznog izgleda ovog kultnog komada nastali su fenomenalni ljetni modeli u klasičnoj crnoj i bijeloj boji. Za one hrabrije i odvažnije, tu su kričava žuta ili ljubičasta boja. U ovoj obući moći ćete biti cijeli dan, a uz udobnost koju pružaju, pružit će vam i trendy ljetni izgled. Odličan spoj, zar ne?

 

dr martens sandale

Dr. Martens Blair: White & Yellow

dr martens sandale

 

Iako su statement sandale obično prepune remenčića, špaga ili vrpci, Dr. Martens se drži provjerenog recepta! Tu je svega nekoliko ključnih remenčića oko stopala i gležnja, i priča je već rečena - a vaša noga zaštićena i fiksirana. Bijele sandale pak imaju mali twist, uz već spomenuto... Ubacili su špagu za touch boho stila. Kombinacija za 10!

 

dr martens sandale

Dr. Martens Voss II, Dr. Martens Nartilla

 

Crne ili bijele ljetne martensice idu baš na svaku kombinaciju, a uz klasičan crni gumeni potplat daju onu malu dozu elegancije. Modeli poput Dr. Martens Voss ističu se potplatom u boji za otkačenije dnevno-noćne kombinacije, a dolaze čak i u različitim verzijama - lakiranoj i mat. Ovisno o vašim preferencijama i stilu, nećete pogriješiti ako si uzmete jedan par! Pssst, podsjetnik. Sve su na popustu!

dr martens sandale

 

Možemo se zamisliti kako tijekom vrućnih ljetnih dana i noći jurišamo u ljetnim martama s jednog mjesta na drugo, a noge su nam na sigurnom i udobnom, i da ne spominjemo u trendu! Divno pristaju uz maxi haljine, lepršave suknje ili minice, ali i na jeans šorceve i košulje.

Podsjećamo vas da u našim dućanima i na webshopu još uvijek traju ogrooomni popusti do -70%!

 

Vidimo se i javite nam što ste sve ulovili na popustima kod nas!