Iako ih ima nekoliko, svakoj ženi treba još jedna - radi se o torbicama, naravno! Nikad ih ne možete imati dovoljno niti ih možete imati previše. 

Postoji mnogo vrsta ovih modnih detalja, a ovo su samo neki od njih:

Svatko ima svog favorita i koju god da odaberete, ne možete pogriješiti.

Mini torbe već dugo nisu namijenjene samo za večernje izlaske. Najslađi su dodatci svakom outfitu u bilo koje doba dana i za bilo koju priliku.

Iako u njima nema mjesta za kišobran ili tablet, ima ga sasvim dovoljno za one najosnovnije, a najbitnije stvari: mobitel, novčanik, ključeve i balzam za usne bez kojeg jednostavno ne možete.

Stylish mala torbica u koju će stati same osnove.

Zahvaljujući svojoj nenametljivoj veličini, savršeno će nadopuniti svaku zimsku modnu kombinaciju, a one u ludim bojama će i najjednostavniji ljetni outfit učiniti super dojmljivim.

Prednosti malih torbica

Kada je vaša baka birala novu torbu tražila je veliku, s puno mjesta i nekoliko pretinaca. Danas je situacija maaalo drugačija. Vremenom su se mini torbe nametnule kao odraz stila i modnog izričaja koji privlači pažnju i podiže svaku odjevnu kombinaciju

Manje stvarno vrijedi više. Koliko puta ste se u to uvjerili?

Već na prvi pogled ste pronašli točno to što tražite.

Trend minimalizma napokon je i u vašim torbama. Pobornici malih torbi ih radi toga najviše i vole: u njih stane samo najosnovnije što torbu čini znatno lakšom i omogućava vam slobodne ruke.

U malim torbama ne možete ništa "izgubiti" i ne trebate okrenuti cijelu torbu da biste našle ključ, na primjer. Možete ih nositi na razne načine: na ramenu, preko tijela, oko struka ili u ruci

Personalizirajte svoju torbicu dodavanjem malog detalja kao što su privjesak ili neka cool marama. Jedan detalj stilski će povezati torbu s ostatkom outfita.

Uz tanki lanac u trenu se pretvara u torbicu preko ramena.

Mala torba kao statement komad

Zahvaljujući upečatljivim bojama, uzorcima ali i oblicima, najmanje torbice često mogu ostaviti najveći dojam.

Želite li pletenu torbicu? Može.

Želite metalik srebrnu? Može.

Želite torbicu koju možete nositi i oko pojasa? Može i to.

Sve je moguće, pa tako puno više do izražaja dolazi vaš osobni stil, ono što se vama konkretno najviše sviđa i odgovara.

Ako isticanje modnim dodatcima nije vaš đir, pojednostavite stvari s klasičnom crnom torbicom koja ide uz sve u svakoj prilici.

Ove torbice možete kombinirati uz sve. Slažu se uz najširi spektar garderobe - od traperica preko romantičnih ljetnih haljina do vrlo atraktivnih suknji.

Mini modeli mogu biti izrazito svečani, razigrani ili super neutralni.

Bez obzira na prigodu ili stil, svatko može pronaći onu pravu mini torbu za sebe.

Kada ipak izabrati veliku torbu?

Za one dane kad vam treba malo više od najbitnijeg, birajte radije veliku torbu.

U veliku torbu, uz osnovne potrepštine, stane i kozmetička torbica, ali i omiljene grickalice uz koje je lakše dočekati kraj radnog dana.

Velike torbe su praktičnije za cijeli dan. U njih bez problema stane sve što vam može trebati tijekom dana, a tu je i kozmetička torbica, ako se piće s prijateljicama nakon posla pretvori u večernji izlazak.

 Mala torba u ruci daje završni touch svakoj kombinaciji.

S kojom obućom ih možete kombinirati?

Poput torbi, određen efekt na odjevnu kombinaciju ostavlja i izbor obuće. Obuća i torba ne trebaju biti iste boje, a svatko tko misli drugačije - neka ponovno pogleda na kalendar.

Štoviše, takve se kombinacije odavno smatraju staromodnim. Moda se danas nosi na slobodniji način. 

Dobre cipele imaju moć osvježiti baš svaku odjevnu kombinaciju, dok će neobična i razigrana torbica biti točka na "i" svakom outfitu.

Obuću i torbice u nude nijansi kombinirajte kada želite naglasiti pomno osmišljeni outfit.

 

Pronađi torbicu za sebe