Osvježenje dolazi u raznim oblicima, a jedan od najslađih svim modnim entuzijastima je osvježenje ljetne garderobe! Od ljetnih haljinica (kojih nikada nije dosta), preko veselih modnih detalja (kojih također nikada nije dosta), sve do najudobnije ljetne obuće (koje, pogađaš, ne možeš imati previše), ljeto je daleko najopuštenije doba za sve modne trendove. Ljeti “prolazi” baš sve jer za sve postoji prava prilika i prava atmosfera - jer je ljeti život na vrhuncu!

Ljeto u jarkim bojama

Jarke nijanse poput crvene, roze i žute uvijek su dobar izbor za podizanje laganijih kombinacija, kao što su vječno popularne bijele dnevne haljine i jednobojni outfiti. Za cjelodnevno nošenje, odaberi ravne sandale ili sandale na nisku punu petu, i uživaj u lakoći nošenja! Za još slobodniji osjećaj, tu je i ovog ljeta jedan od glavnih nositelja ljetne mode: natikače. Ravne i na petu, ležerne i elegantne, neutralne i ekstavagantne - dolaze u svim varijacijama, za svaki stil i priliku. Ljetna obuća poput one koju u ljetnoj kolekciji nudi Mustang, Tamaris, Tommy Hilfiger i S.Oliver, pružit će ti bezbrižno i prozračno koračanje kroz svaki vrući ljetni dan. Za vruće ljetne noći, ne možeš pogriješiti s visokim potpeticama, a one u jarkim bojama iskombiniraj uz malu crnu haljinicu (ili bijelu, ili, za one odvažnije, uz neku sasvim drugu jarku boju!) i torbicu u istoj nijansi.
 

crvene sandale

sandale Mustang / natikače S.Oliver Fuxia


sandale u boji

Bagatt Dalia / Tamaris Fuxia / Tommy Hilfiger Vivid Yellow

 

Pogledaj sandale, natikače i japanke u svojoj omiljenoj ljetnoj boji:

 

      

           

Pastelno i zemljano 

Za ljubitelje mekanijih tonova, izbor obuće u pastelnim nijansama je ovoga ljeta zaista bogat. Već više sezona najpopularnija je baby roza, a nježna zelena ju slijedi u stopu. Ako tražiš komad obuće koji će zaista ići na sve stilove, pastelne nijanse su definitivan ljetni pobjednik! U kombinaciji s neutralnom odjećom, unijet će taman onoliko boje da podigne cijeli outfit, a uz omiljenu ljetnu odjeću šarenih uzoraka, upotpunit će outfit bez dodavanja pretjeranog šarenila.

tommy Hilfiger sandale

Tom Tailor Rose / Tommy Hilfiger Summer Cognac
 

Zagasitije boje i zemljani tonovi odlično se kombiniraju uz vječni klasik svakog godišnjeg doba - bež outfite. Rast popularnosti skandinavskog stila uzeo je maha i u ljetnoj modi, pa su tako i ljetne bež i bijele kombinacije dobile vjetar u leđa zadnjih sezona. Ukoliko nisi ljubitelj šarenila, no nisi niti od potpune neutralnosti, dodaj onaj finalni touch svom outfitu sandalama zemljanih boja.

zelene sandale

Igi&Co Cipria / Tamaris Camel / Easyn'Rose Bamboo

Bijelo i crno

Od nekih klasika ne možemo (i ne želimo) pobjeći, must-have komade se doslovno - mora imati!

Komadi koji će ići na sve, i koje ćeš nositi sezonama, siguran izbor koji će pokriti svaki nenadani ljetni shopping za odjećom koji ćeš zasigurno napraviti (da, apsolutno ti treba još jedna ljetna haljina, i taj top također, i ove hlačice ofc!). Uz jednobojne jarke kombinacije, idu savršeno, uz šareno, ma kao stvoreno, uz neutralno, ma nego šta, naravno da ide! Nema greške, nema brige, samo uskoči u omiljeni par i spremna si za izlazak! 


Baggat / S.Oliver
Tommy Hilfiger / Calvin Klein

 

Ljetni sezonski popusti u Modelineu upravo su počeli, pronađi najbolje modele po sniženim cijenama i uživaj u ljetu!