Dobri popusti pola su zdravlja!
- kaže stara narodna poslovica koju smo upravo izmislili! 


Kako se bliži kraj kolovoza, imamo naviku misliti da se bliži kraj ljeta… To nam je vjerojatno ostalo još iz školskih dana, ali sada su neka druga vremena - ljeto traje puuuno duže, temperature ostaju visoke kroz rujan, pa čak i listopad, a godišnji odmor je najslađi upravo kad se smanje gužve na plažama, i kad se svi vrate na posao nabrijani, a ti lijepo šetkaš rivom, ispijaš koktele i uživaš na plaži.
 

Upravo u to vrijeme vlada i opća shopping groznica, ogromni popusti zovu na druženje, svi najpopularniji modni komadi žele biti tvoji, a webshopovi im maksimalno olakšavaju put do tvog naručja. Kao i ti, i Modeline je jedva dočekao ljetna sniženja! Volimo vam priuštiti onaj fenomenalan osjećaj dobrog shopping deala, vidjeti onaj gušt kad vrhunski komad obuće najpopularnijih brendova ugrabiš po turbo povoljnoj cijeni… takav je uvijek najslađi! A sreća je i što ljetni asortiman obično zauzima manje mjesta od zimskog, pa se uvijek nađe mjesta za još koji par sandala ili natikača ;)
 

Cijeeeeeli asortiman iz kolekcije proljeće/ljeto 2022. je snižen za do 50%, i preporučamo ti da ga cijelog i pregledaš, jer ćeš zasigurno pronaći više favorita - a do tada, izvukli smo ti neke od popularnijih opcija na najvećim popustima!
 

1) Platforme i pete

Kada pričamo o ljetnim platformama, nemoguće je ne spomenuti kultne Tommy Hilfiger wedgeice s jutenim potplatima. S obzirom da svojim oblikom i načinom izrade postižu savršeni recept, nije čudo da su wedgeice općenito jedan od popularnijih ljetnih komada. Pune pete daju osjećaj stabilnosti, oblik nagiba omogućuje dugo i udobno nošenje, a istovremeno imaju i visinu koja izdužuje i stanjuje figuru i laska svakoj ženi. 

Dakako, i štikle su nezaobilazni ljetni komad, za sve elegantnije kombinacije i posebne ljetne večeri.
 

sandale popust

Na slici: Tommy Hilfiger
S.Oliver, Calvin Klein, Tamaris, Armani Exchange

 

2) Nisko i udobno

…ipak u nečemu treba provesti i cijeli dan prije platformi i štikli! All-time favorites, ravne sandale, i dalje su komad obuće bez kojeg se ne može. Udobne natikače također vode utrku - sada više nisu samo “šlape” s kojima se ne izlazi van radijusa doma, nego vrhunski modni dodatak koji upotpunjuje ljetni styling.

Hit sezone, Dr. Martens sandale s debelim potplatima i podstavljenim remenčićima, sada su hit ljetnih sniženja! Kultni brend oduševljava svojim modelima već desetljećima, pa su njihovi modeli, što se promjene trendova tiče, best-bet da će biti jednako popularne iz sezone u sezonu! Naći ih u pola cijene je definitivan best-buy ljetnih sniženja!
 

dr martens popust

Na slici: Calvin Klein
S.Oliver espadrile, S.Oliver natikače, Tommy Jeans, Dr. Martens

3) Nikud bez tenisica

Znaju li tenisice da jesen nije proljeće? Popularni street-style modeli iz proljetne kolekcije zasigurno će jednako dobro zabljesnuti i u rujnu i listopadu, taman na vrijeme za siguran korak u novu školsku, tj. akademsku godinu! Bijele tenisice s detaljima kao apsolutni must-have, zatim glomazniji komadi statement tenisica u snažnijim uzorcima, vrhunski su ulovi ljetnih sniženja za jesenske dane. Guess, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Armani Exchange, … svi oni imaju idealne street tenisice za ponuditi, i svi su na sniženju!

Skechers UNO edicija je zavladala gradskim ulicama od svojeg prvog dana, a njihov specifični oblik osigurava tri stvari - nenadmašnu udobnost, besprijekornu estetiku, i višegodišnju popularnost! Svakom sezonom stižu nove boje i uzorci, no klasični i posebni dezeni ostaju jednako popularni.

 

tenisice popust

Na slici: Calvin Klein
Skechers ArcWaves, Skerchers UNO, Guess, Armani Exchange

 

4) Za muškarce

Nećemo se lagati - muškarcima je nešto lakše ostati u trendu iz sezone u sezonu. Sa suptilnijim dizajnima i generalno minimalističkom koloristikom, nove kolekcije često predstavljaju varijacije na temu - i zato ih i volimo. A kada pronađemo stil koji nam se zaista sviđa, obično ga se držimo godinama, jer zašto mijenjati recept koji provjereno funkcionira, zar ne? Zato i je najbolje iskoristiti sezonske popuste!

Laganija muška obuća poput tenisicaespadrila i mokasina bit će savršeno rješenje za kasno ljeto i ranu jesen, a i kožne sandale i ljetne japanke još imaju svoje mjesto pod suncem - pogotovo ako su na popustu!

 

muške cipele popust

Na slici: Bugatti mokasine
Bugatti kožne natikače, Imac mokasine, Bugatti sandale, Tommy Hilfiger tenisice

 

 

Počastite se kvalitetnim shoppingom, zaslužili ste! Iskoristite dodatne pogodnosti Modeline Kluba, naručite putem webshopa ili nas posjetite u dućanima u centru Zagreba!