Brazil je sinonim za živahnost, prirodnu ljepotu i raznolikost te hrabre, svijetle boje – sve se to može vidjeti, čuti i osjetiti u sandalama koje se nose u svjetski poznatim četvrtima Rio de Janeira. Inspiriran jednom od najpoznatijih svjetskih pješčanih plaža, brend idealne obuće za plažu Ipanema nazvan je po istoimenoj plaži na južnoj strani Rio De Janeira, pored još jedne od znamenitih plaža - Copacabane. Kulturni doprinos ove plaže vidljiv je kroz protekla desetljeća kao “finija” verzija brazilskog društva - surferska, slobodna, avanturistička i živahna, ali istovremeno i elegantna, čak pomalo šminkerska.
 

ipanema japanke
 

Ipanema je brend koji zna da plaža nije mjesto, već stanje duha, i misija mu je prenijeti taj duh gdje god da se nalazite. Na snažnoj bazi brazilske mode, glazbe i umjetnosti, Ipanema slavi raznolikost, japankama i sandalama koje se prilagođavaju najrazličitijim ukusima, situacijama i mjestima.
 

ipanema natikace

Na popustu: Ipanema Ella (dostupne i crne) / Ipanema Botanica (dostupne i crno-ljubičaste)
 

Ipanema japanke stvorene su da vam donesu djelić one slobodne, elegantne, opuštene vibre koju ćete doživjeti dok šetate plažom  i susjedstvom Ipaneme, s toplim morem na gležnjevima, oceanskim povjetarcem u kosi i uz sanjivi ritam bossa nova jazza u zraku. Makar se nalazili i u kompletno drugačijem okruženju, Ipanema japanke, natikače i sandale dat će vam taj savršen spoj opuštenog stila života uz more i sofisticiranosti gradskog glamura.

 

ipanema japanke

Na popustu: Ipanema Selfie / Ipanema Bossa Soft

 

Poznata i po društveno odgovornoj upotrebi tehnologije i kreativnosti, Ipanema sandale i japanke posebne su i zbog svojih kreativnih i udobnih stilova izrađenih od super meke i izdržljive Flexpand plastike, koja se u potpunosti može reciklirati. S pogledom usmjerenim na okoliš i budućnost, kolekcija Ipanema obuće izrađena je od najmanje 30% recikliranih materijala, dok se 99% cjelokupnog tvorničkog otpada reciklira ili ponovno koristi.

 

Na popustu: Ipanema Fashion FemIpanema Vibe Sandal

 

U Modelineu je ljetna obuća upravo na ljetnim popustima - pa tako i svoje omiljene Ipanema japanke, natikače i sandale kod nas možeš pronaći za do 30% povoljnije! Njihova udobnost zasigurno će oduševiti i najzahtjevnija stopala, a opuštajući duh koji donose sa sobom pratit će te kroz svaki ljetni dan i vruću noć. Većinu najpopularnijih modela svake kolekcije Ipanema je izradila u više boja, tako da slobodno provjeri svaki model koji ti se sviđa - jer šanse da imaju tvoju idealnu verziju su velike! 

 

Ipanema crne bijele japanke

Na popustu: Ipanema Kirey / Ipanema Safari SS21 / Ipanema Lolita

 

 

ipanema natikace papuce

 Na popustu: Ipanema Street Fem / Ipanema Clip Ad

 

 

ipanema sandale japanke

Na popustu: Ipanema Classic Chic / Ipanema Breezy / Ipanema Fashion Sand

 

Sa svojim sloganom Always New. Always Ipanema., budi sigurna da su Ipanema japanke upravo ono što ti treba ovog ljeta!