Recimo da se vratimo desetak godina unatrag i netko nam predloži da uz haljinu obujemo tenisice. Vjerojatno bi mu se nasmijali u lice.

No, kombinacija tenisica i haljina trend je koji traje već nekoliko sezona i čini se i da neće skoro nestati.

Toplo vrijeme je ionako većinom rezervirano za haljine, jedan od omiljenih komada u svakom ormaru. Iako je haljina svoje mjesto pronašla i unutar hladne sezone kad dolazi u raskošnim, toplim materijalima i tamnijoj paleti boje, uz obavezne najtoplije najlonke, dolaskom proljeća i ljeta nose se prozračne, lagane i ugodne haljine koje sa sobom nose svestranost i nevjerojatnu moć transformacije.

Novi modeli bijelih tenisica se najbolje kombiniraju sa laganim i udobnim haljinama.

TRK DO NOVIH TENISICA

Uz nekoliko modnih dodataka možemo potpuno transformirati izgled cjelokupne kombinacije.

Zbog toga smo ljeti sklone u haljinama tumarati uvijek i svugdje, ali cipele ili štikle uz njih možda nisu uvijek najudobniji odabir. Možda želimo u dugu šetnju, na koncert gdje nam ne gine 2-3 sata stajanja, ili jednostavno zbog obaveza trčimo s jedne na drugu stranu grada, teško ćemo to u cipelama, koliko god bile udobne.

Zato temelj modnih kombinacija za proljeće/ljeto postaju tenisice. One također nose sa sobom spoj udobnosti i svestranosti kao i haljina, zato se to dvoje može iskombinirati u gotovo svim prilikama i za sve prigode.

Udobnost i svestranost je tema modnih kombinacija proljeće/ljeto 2019. Kombinirajte udobne tenisice sa omiljenim haljinama.

Kombinacija haljine i tenisica izgleda jednako pristojno i očaravajuće kao i ona uz štikle, a noge će nam biti zahvalne.

U svakom od popularnih modela tenisica, bilo klasika poput vječnih starki ili popularnih Adidas i Nike modela, svaka ljetna haljina će pronaći savršen modni dodatak.

Ležerna dnevna kombinacija može biti  spoj platnenih tenisica i mini ili maksi haljine, što je idealno za sve dnevne prigode, čak i za posao. Još jedna udobna i elegantna kombinacija su bijele tenisice i lepršava kratka haljina do koljena.

Bilo da smo raspoložene za kakav cvjetni uzorak lagane haljinice, traper varijantu ili maksi kroj, gotovo svake tenisice pristajat će kao salivene.

Možete ih iskombinirati i za vjenčanje!

Kombinacija tenisica i vjenčanice je ugodna i elegantna kombinacija.

Za one koje još nisu isprobale kako se osjećaju u kombinaciji haljine i tenisica,  za početak neka s tenisicama isprobaju običnu pamučnu haljinu srednje dužine. To je ležerna i udobna kombinacija s kojom se ne može pogriješiti. A dalje?

Prepustimo se trendu, kombinirajmo i uživajmo u toplijim danima. 

 

KRENITE U POTRAGU ZA SAVRŠENIM TENISICAMA