Žuta radna čizma već je dugi niz godina statement obuća u ženskoj i muškoj garderobi. Iz radne obuće brzo je našla svoj put do StreetStyle outfita i sasvim je jasno da se ne radi o nekom prolaznom trendu.
Svoju popularnost duguju američkim hip-hoperima koji su stupili na scenu devedesetih godina prošlog stoljeća. 
Iako kultne, ponekad je potrebno malo inspiracije za kombiniranje Timberland čizama s odjećom. Donosimo vam nekoliko primjera za prave moderne frajere.

Uz Timberland nema zime

Svi se vraćamo čizmama kada vani malo zahladi. Uz tamne Chino hlače i toplu jaknu u kontrastnoj boji zasigurno nećete pogriješiti. A zašto su Timberlandice savršena zimska obuća? Zato što se odlično slažu sa svim jaknama, od onih s krznenom kapuljačom do bomberice. Osim toga, izrađene su od prave kože koja se prilagođava stopalu bez da se ono znoji. I da, vodonepropusne su.

Timberlandice su odlična zimska obuća

Neizostavna hoodica

Ležerniji outfiti najprirodnije idu uz klasične žute čizme. Pamučna hoodica prerasla je sportsku modu i doplivala do street stylea baš kao i Timberlandice iz radne mode. Odlično se slažu s trenirkama ili čak trapericama. Ako niste dovoljno hrabri za poderane traperice, i one cijele će dobro zaokružiti svaku ležernu kombinaciju s popularnim Timbama. 

Hoodica i Timbe neizostavan su muški outfit

Kaput i Timberlandice? Naravno!

Jakne, parke i bomberice nisu jedino što ide uz Timberland čizme. Modna pravila vezana uz nošenje kaputa više nisu tako stroga kao nekad, pa zašto ne biste kombinirali najdraži bež kaput i najdraže nepromočive čizme? Od nas imate veliko DA, naročito ako kombinirate tamniji jeans i majicu uz svjetliji Montgomery kaput. 

Kamel kaput i Timbe odlično se nadopunjuju

Urbana ležernost

Cargo hlače, hoodica, šuškava jakna i Timberlandice pravi su primjer svakodnevnog urbanog outfita. Za sve one kojima je udobnost i praktičnost na prvom mjestu, izbor broj jedan ove zime bit će Timberland čizme u kombinaciji s funkcionalnim odjevnim predmetima kao što su cargo hlače. No, kako kombinacija ne bi postala monotona, Timberlandice i cargo hlače “razbijte” ležernom hoodicom i jaknom.

Crna kombinacija i bež čizme, zašto ne?

 

Usudite se dodati malo boje

Da, uz žute čizme najsigurnije se držati bijelo-crnih kombinacija koje će uvijek izgledati odlično. No, to ne znači da se uvijek morate držati provjerenih kombinacija. Komad u jarkoj boji kao što je narančasta jakna podići će cijeli outfit i odlično pasati s kultnim čizmama. Ohrabrite se i eksperimentirajte s bojama, čuli smo da Timberlandice idu odlično i uz zelenu i ljubičastu. 

Traper i puffer jakna s Timbama su dobitna kombinacija

Traper i Timberlandice se jako vole

Iako se uz Timberlandice može kombinirati pregršt materijala, tekstura i boja, moramo priznati da je naša najdraža kombinacija ona s traperom. Plave nijanse trapera i žute nijanse Timberland čizama nalaze se na suprotnom spektru boja pa nas zato najviše privlače. A znate li što najbolje paše uz traper? Pa još trapera, naravno. Ne morate se bojati da će to biti previše plavoga ili da je potrebno nositi donji i gornji dio u istoj nijansi. Ove sezone nosi se traper na taper, a Timberlandice jako vole traper.

Traper na traper

Ne zaboravite na čarape

Da, bitno je kako kombinirati komade odjeće na Timberlandice, ali isto tako i što staviti ispod njih. Trend šarenih čarapa hrabrih uzoraka nije samo za hipstere koji nose odijela, mi ih volimo vidjeti i uz ikonske žute čizme. Ovdje vrijedi pravilo “Što šarenije, to bolje”. Zato podvrnite svoje traperice i ponosno koračajte kombinirajući čarape s uzorkom i najmodernije radničke čizme.

Šarene arape i Timberlandice

Ako još niste odabrali svoje ove najdraže žute čizme, zavirite u Modeline webshop, mi ih imamo za svačiji ukus! 

Timberland premium čizme
Timberland Radford čizme

 

Ostali Timberland klasici