Čizme u boji nisu samo za one odvažnog stila, već polako, ali sigurno zauzimaju svoje mjesto među komadima koji su neizostavni svake jesenske i zimske sezone.

Ponuda čizama u boji sve je bogatija, a na Modeline webshopu, na kojem vas očekuju popusti od 20% na cijelu novu kolekciju, možete pronaći širok asortiman visokih čizama na petu u boji ili gležnjača u jesenskim bojama od raznih nijansi smeđe pa sve do tamnozelene. 

 

#1 Odvažite se isprobati zelene, crvene, pa čak i žute čizme

Ova sezona idealna je da pomaknete vlastite modne granice i okušate se slaganju odjevnih kombinacija čiji će glavni detalj biti čizme u boji. Odmaknite se od klasičnih crnih i tamnih modela, i zavirite u svijet šarenila. Osim čizama u boji, jesen nam donosi modele floralnih uzoraka ili croco uzorka u crvenoj, zelenoj i smeđoj boji. 

Čizme u boji, posebno sve nijanse crvene, zelene i žute odlično funkcioniraju uz jeans, tamne kapute i pletivo. Upoznajte se s color-blocking konceptom i čizmama u boji zakoračite u šareniji dan. Razne boje čizama, osim što će podići vaš outfit, zasigurno će unijeti i dobro raspoloženje tijekom cijelog dana. 

 

čizme u boji

Izvor: Pinterest, Instagram

crvene zelene čizme

Tamaris Ruby, Tamaris Bottle

899,00 kn 

    719,90 kn     

#2 Klasične smeđe dominiraju i ovom sezonom

Kada govorimo o čizmama u boji, klasične smeđe neizostavne su u dnevnim i večernjim odjevnim kombinacijama. Minimalistice ove sezone smeđe čizme mogu kombinirati uz pulovere i suknje bež nijanse te torbe u boji. Ljubiteljice boja uparuju smeđe gležnjače s koloritnim puloverima poput narančastih ili žutih. Također, jesenska sezona uvijek donosi upečatljive jednobojne kombinacije pa tako na ulicama svjetskih metropola možemo ugledati “pedeset nijansi smeđe” od glave do pete.

čizme u boji

Izvor: Pinterest, Instagram

smeđe čizme

Tamaris BrandyTommy Hilfiger 

#3 Bijele čizme kao nositelj outfita

Čizme u boji koje dominiraju ove sezone su bijele gležnjače koje se jednostavno kombiniraju uz svakodnevne outfite tamnijih boja, opuštene kombinacije ili poslovni minimalizam. Street styleom dominiraju bijele čizme brendova S. Oliver, Dr. Martens i Tom Tailor.

Bijele Dr. Martens čizme izvrsno funkcioniraju na casual outfite poput trenirki svjetlijih nijansi za opuštene izlaske u grad i na kavu. Ako želite uvesti eleganciju u vašu garderobu, razmislite o bijelim gležnjačama ili čizmama do koljena uz kožnu suknju ili na traperice i svijetli kaput. S bijelim gležnjačama vaši outfiti neće proći nezamijećeno.

 

čizme u boji

 

Izvor: Pinterest 

 

 Tom TailorS.Oliver,  Dr. Martens
 

Posjetite naš webshop na kojem vas očekuje bogat asortiman čizama u boji i zakoračite u novo stilsko poglavlje. Atraktivni popusti od 20% na cijelu novu kolekciju udaljeni su samo jedan klik! 

Pogledaj ponudu