Neki odjevni predmeti i obuća jednostavno ne izlaze iz trenda. Nose se uvijek i svugdje, a mogu se kombinirati na razne načine, zato za njih kažemo da su vječni klasici. Sad je pravo vrijeme da obnovite garderobu, ali pri kupnji birajte pametno.

Ovoljetna sniženja polako dostižu svoj vrhunac, zato je pravo vrijeme da pročešljate trgovine dok još nije kasno.

Slijedite svoj stil, kupujte samo ono u čemu dobro izgledate, ali se dobro i osjećate.

Pročitajte naše smjernice i kupujte pametno!

Što kupovati na ljetnom sniženju?

Što kupovati na ljetnom sniženju dilema je koja podjednako muči i žene i muškarce. Roba koja se tijekom ove sezone nije prodala sada se može pronaći po drastično nižim cijenama.

I vaš shopping može biti uspješan ako pomno birate modne komade koje stavljate u svoju košaricu. Pravo je vrijeme da na ljetna sniženja gledate drugačijim pogledom.

Možda će se nekima od vas činiti ludo kad vam kažemo da je pravo vrijeme da krenete razmišljati o dolasku jeseni i zime te kupovini prikladnih modnih komada za te vremenske uvjete.

Kako biste najisplativije kupovali na ljetnom sniženju, kupujte bezvremenske klasike koji unatoč trendovima nikada ne izlaze iz mode.

#1 Balerinke

Ne možete pogriješiti, ako odaberete balerinke u crnoj, sivoj ili smeđoj boji. Odlično se slažu s različitim odjevnim kombinacijama.

Ovaj komad obuće nosiv je tijekom proljeća, ljeta i jeseni, zato je najbolje investirati u par izrađen od kože. Vašoj odjevnoj kombinaciji dati će dozu elegancije, bilo da se radi o haljini ili trapericama.

Vašoj odjevnoj kombinaciji daju dozu elegancije.

# 2 Udobne gležnjače

Gležnjače su ključan jesenski komad koji se savršeno slaže uz sve što možete obući, od haljina, suknji i traper hlača do poslovnih odijela.

Dosadan stajling u trenu pretvaraju u look idealan za šetnju po gradu. Jednostavne, a nenametljive ove su gležnjače apsolutni klasik.

Ključan jesenski komad koji se savršeno slaže uz sve.

#3 Cipele u boji kože

Dobar par cipela možete nositi na gotovo sve modne kombinacije. Kod cipela je bitno da budu kvalitetne, udobne te u potpunosti prianjaju uz nogu. Takve cipele nerijetko su skupe, zato je ljetno sniženje pravi trenutak da si ih priuštite po prihvatljivojoj cijeni.

Kad su boje u pitanju ne možete pogriješiti s crnom ili nekom neutralnom poput boje kože ili bež. Ostavljaju profinjen dojam bez obzira na visinu potpetice koju ćete odabrati.

#4 Čizme do koljena

Kvalitetne visoke kožne čizme klasičnog kroja uvijek je dobro imati u ormaru. Bitno je da imaju stabilnu i jaku potpeticu, tako da u njima možete na posao, ali i šetnju gradom poslije.

Ovisno o vašoj odjevnoj kombinaciji mogu odavati profinjeni ili casual stil. Crna boja nikad ne izlazi iz mode zato s njom ne možete pogriješiti. Kupiti kvalitetne kožne čizme u pola cijene, to se zove dobra investicija!

Odlično se slažu uz profinjen stil, kao i casual.

#5 Bijela košulja

Prvi dani sniženja idealni su za kupnju košulja. Jednostavan odjevni predmet koji nadopunjuje svaki poslovni outfit. Košulja u kombinaciji s topom i trapericama pretvara se u ležerni komad odjeće.

S bijelom, ali i sve popularnijim kariranim uzorkom ne možete pogriješiti jer se odlično slažu uz sve.

#6 Klasičan sako

Prilikom kupnje sakoa pripazite da model bude odgovarajuće veličine i u skladu s građom tijela. Dobar sako ističe struk te slijedi liniju tijela. Sako crne boje je klasik u odijevanju. Idealan je za uredski posao, a odabirom življih boja i uzoraka postaje idealan za svaku priliku.

Ove sezone nose se apsolutno sve boje, zato, ako si ga još niste priuštili, sad je idealna prilika da to učinite. Odlično će se slagati s onim balerinkama o kojima već dugo razmišljate, zar ne?

#7  Kaput

Kvalitetan kaput nosiv je godinama, no za njega je potrebno izdvojiti malo veći iznos. Tako da ga je najisplativije kupovati na sniženjima, iako se temperature vani penju preko 30 stupnjeva Celzija.

Spustit će se opet one uskoro, a vi ćete biti spremni! Ako ste neodlučni prilikom odabira boje, kupite kaput neutralne boje tako da ga možete kombinirati sa svim odjevnim kombinacijama, a daje glamurozan i ozbiljniji izgled.

Krenite u potragu za kvalitetnim komadima odjeće i obuće za narednu sezonu (ili više njih) još danas.

 

Provjeri popuste