Proljeće je najpopularnije doba za ljubav, slavlja i modu - i zato je proljeće i glavna sezona jedinog eventa koji objedinjuje svo troje - vjenčanja! Svakako na vjenčanja idemo kako bismo proslavili ljubav svojih prijatelja ili obitelji, no nema te žene koja se odmah ne zapita 

~ Što ću obući na vjenčanje? ~

Mladenki je to jedno od milijun pitanja - a gostima jedno među glavnima! 


cipele manolo

Idealne cipele za mladenku

Znamo, imaš za organizirati više stvari nego što si ikad zamišljala, i svaka od njih mora biti savršena - a želiš i ti biti najsavršenija moguća! Možemo ti odmah reći da već jesi, i da on to očito već zna, i da nisu vjenčanica, cipele niti frizura ti koji te takvom čine - ali okej, znamo i sami koliki je užitak biti sređen, pogotovo na jedan od najvažnijih dana u životu, kada si u najvećem centru pažnje! 
 

Onaj osjećaj kad pronađeš THE vjenčanicu je zaista poseban, i onda slijedi veliko pitanje: koje cipele idu na tu vjenčanicu?

Odabir cipela često mladenkama zadaje glavobolju, pogotovo onima koje nisu navikle nositi cipele na petu. Obviously, moraju biti prekrasne, elegantne, romantične, ali prije svega - udobne i stabilne. Ne želiš niti zamišljati kako bi bilo da zateturaš dok prilaziš svom odabraniku, ili da se zamaraš njima tijekom prvog plesa! U njima bi trebala moći provesti sate i sate druženja, slikanja, plesanja, bez žuljeva i bez boli u stopalima.

Tu ti možemo reći - imamo idealne cipele za tvoje vjenčanje! Tamarisovi bridal modeli have it all: s petama visine od 5 do 10 centimetara, zadovoljit će sve zahtjeve udobnosti za taj veliki dan, a dolaze u cijelom nizu prigodnih varijanti: u čisto bijeloj, biserno bijeloj, platinastoj, srebrnoj, nude, rose boji, sa sjajnim, metalik ili mat finišem, te s decentim detaljima poput kopči, metalnih remenčića ili macrame uzorka.

cipele za mladenku
1) Ivory Macrame -  2) Ivory Glam - 3) Pearl
4) Gold Crystal - 5) Lavender - 6) Open Pearl

     

Idealne cipele za gošću

Dok je mladenki je mali milijun stvari na pameti, tebi je outfit manje-više jedina “briga” oko tog događaja - i bogami je to slatka briga! Za svaku svečanu haljinu, kombinezon i odijelo postoje savršene cipele, torbica i nakit kojima ćeš upotpuniti styling i zablistati - a da se ne lažemo, i popuniti Instagram profil ;)

Bilo da si fan viših ili nižih, debljih ili tanjih potpetica, nova kolekcija donosi cipele za svačiji ukus. Izaberi između klasičnih salonki, polu-sandala ili plesnih cipela s remenčićima za najudobnije nošenje, i ne zaboravi boju uskladiti s bojom torbice! 

Efektne cipele u jarkim bojama poput zelene ili fuksija-roze su ovosezonski hitovi, a tu su i u izvedbi s velikom kopčom u stilu slavnog modela Manolo Blahnikica, poput onih koje je Carrie Bradshaw proslavila u kultnoj epizodi serije Seks i grad.


cipele za vjenčanjecrne svečane cipele

1) Green Satin - 2) Rose Macrame - 3) Fuxia Satin
4) Fuxia Metalic - 5) White Pearl - 6) Powder Glam
7) Black Anklet - 8) Black Satin - 9) Black Crystal

Nešto ravno za kasne sate

Budimo realni - koliko god imale idealne cipele, šanse su da ćemo se u nekom trenutku ipak presvući u ležerniju obuću, poput tenisica, mokasinki ili balerinki. Sati žestokog slavlja čine svoje, a što noć više odmiče, izgled prestaje zauzimati toliko visoko mjesto na listi prioriteta. Ipak, dovoljno smo se potrudili oko njega da ne možemo baš sasvim zanemariti priliku, i ta ravna obuća treba pristajati svadbenom outfitu! 

Tenisice u neutralnim bojama poput bijele ili bež će odgovarati skoro svakom stilu, a one s metalik detaljima će dati i dodatnu dozu elegancije. Tu su i novi Skechers UNO modeli u njihovoj LOVE ediciji koja slavi ljubav, a upravo to i mi radimo na vjenčanju! Bijele starke praktički su već i same po sebi institucija, neizbježna na plesnom podiju u kasnim satima.

bijele tenisice
1) Mustang - 2) Skechers - 3) S.Oliver
4) Tommy Hilfiger - 5) Adidas - 6) Bagatt

 

Cijelu ponudu cipela provjeri na našem webshopu, a kada pronađeš željeni model, možeš nam i ostaviti kontakt da ti javimo kada bude na popustu! ;)