“Style is a simple way of saying complicated things” 

~Jean Cocteau

 

Jesi li dežurni entuzijast ili mirna duša, pokretač akcije ili umirujući faktor? Uskačeš li u trenutak koji se stvori pred tobom ili ga više voliš sama isplanirati? Tražiš li izazove ili voliš svoj pouzdani put?

Gdje leži tvoja moć?

Tu stoji vizija i misija brenda Tamaris - istraži, pokaži i naglasi svoje najveće snage kroz modni stil i izričaj, ma koje god one bile. Iskoristi svaku priliku na svoj način, ma koja god ona bila. I uživaj u svakom koraku, ma gdje god on vodio.

Jednostavnost i klasika: poslovno i ležerno

Bilo da provodite suncem obasjane proljetne dane u mirnim šetnjama ili u gradskoj žiži, nova kolekcija proljetne obuće jednako uspješno pokriva oboje. I elegantno, i nježno ženstveno, i sasvim ležerno – nove varijante Tamaris mokasina i balerinki nude beskonačne, svježe mogućnosti odjevnih kombinacija i idealan su izbor za jednostavni izgled u neopterećeno slobodno vrijeme. Lagani nijansirani prirodni tonovi omogućuju lako kombiniranje sa svim vrstama prozračnih bermuda, zaigranih suknji i cvjetnih haljina. 

mokasine balerinke tamaris

Balerinke: Tamaris Ivory / Black
Mokasine: Tamaris Black / Brown
 

Zemljani i neutralni tonovi posebno se dobro uklapaju u svakodnevni uredski look. Minimalistički smart casual posebno se uspješno može upotpuniti Tamaris salonkama ili mokasinama. Udobnost i ležerna elegancija su u novije doba postali sastavni dio svakodnevne uredske odjeće, i izbacile strogi business look iz priče, dajući više prostora modnoj slobodi, osobnim naglascima i trendi elementima. Jedna glavna misao nastavlja se provlačiti kroz poslovnu modu: manje je više. Jednostavne niske cipele ili jednobojne visoke pete, u kombinaciji s hlačama na crtu, pismo-suknjom, bluzom ili sakoom, jednako će dati potrebnu dozu ozbiljnosti i samopouzdan hod. Uz elegantne dodatke možete dodatno naglasiti skladan poslovni izgled i stvoriti suptilne kontraste.
 

salonke tamaris

 

Zaigranost i udobnost svakodnevnice: tenisice, sandale i natikače

Savršeni svakodnevni suputnik! Tamaris tenisice ispunit će svoju svrhu besprijekorno, i u vidu udobnosti kao prioritetne značajke tenisica, i stila, kao nezaobilaznog faktora koji čini razliku. Suptilni retro štih, urbani big-city look, i sve do nježnog, ženstvenog stila, za baš svako raspoloženje postoje odgovarajuće Tamaris tenisice.

tenisice tamaris
 

Lagane, prozračne pastelne boje i neutralni prirodni tonovi savršeno nadopunjuju univerzalne casual komade poput traperica, proljetne pletenine, bijelih majica i cvjetnih uzoraka. Mekani kožni materijali, raznolike varijacije potplata i suptilni šik detalji čine proljetne favorite za prekrasne kombinacije u svakoj  prilici. A kako to obično biva kad krene lijepo vrijeme, u tren oka već će nas dočekati i ljeto! Široka paleta najudobnijih sandala, platformi i natikača slijedi svaki mogući ukus i stil.

sandale natikače tamaris

Tamaris cipele na petu / sandale Black / Ivory Muscat / natikače White
 

Idealan izbor za najvažniji dan: cipele za vjenčanje

Rekla si DA i krenula s pripremom jednog od najljepših dana u svom životu. Znaš da ćeš taj dan biti možda i najljepša ikad dosad, i ulažeš maksimalnu pažnju u svaki detalj tog looka. Veliki teret s leđa pada onoga trenutka kada napokon pronađeš TU vjenčanicu, ali onda dolazi možda i kompliciranije pitanje: koje cipele idu na vjenčanicu?
 

Da su divne, prekrasne, svečane, elegantne - obviously.

Da su stabilne, da ne teturaš prilazeći svome odabraniku. Da prvi ples razmišljaš samo o sreći tog trenutka. Da se niti ne sjetiš što imaš na nogama u najbitnijim trenucima.

Da su udobne, da izdržiš njima satima. I to satima plešući i slaveći kao nikada dosad. 

I tu si onda sasvim sigurno naišla na Tamaris, ultimativne cipele za vjenčanje. Ne previsoka peta, udobne štikle i stabilan hod u štiklama pojmovi su na kojima je Tamaris doktorirao u svojoj bridal kolekciji. Štikle, salonke i stiletto sandale, na nisku ili visoku petu, kao i niski potplati u koje se možeš presvući u kasnim satima - ispunit će sve zahtjeve tog velikog dana. Pronaći ćeš modele u svim varijantama prigodnih boja: čisto bijeloj, biserno bijeloj, platinastoj, srebrnoj, nude, rose, sa sjajnim, metalik ili mat finišem.

cipele za vjencanje tamaris

Tamaris sandale Pearl / sandale Rose / sandale RoseGold Met / salonke Pearl / sandale White Matt
 

Cijela nova kolekcija Tamaris obuće je na 10% popusta, a u outlet ponudi možeš pronaći i modele snižene za čak 70%!