Guess iz sezone u sezonu usavršava balans između klasike i najnovijih modnih trendova. Njihove kolekcije se razlikuju po profinjenosti, nepredvidljivosti i kontrastu, zbog čega sa sigurnošću možemo reći kako nikad ne zastarijeva. Svaki ljubitelj mode će uvijek pronaći pravi komad za sebe neovisno o specifičnosti vlastitih preferencija. 

Guess su osnovali braća Paul i Maurice Marciano 1981.godine, otvorivši prvu trgovinu u Los Angelesu - i u tren oka, zahvaljujući njihovoj kreativnosti, traper hlače i jakne više nisu bile rezervirane isključivo za radnike.

To je brend odjeće, obuće i modnih dodataka čiji utjecaj se od krajnjeg zapada proširio cijelim svijetom. Od nastanka brenda, pa sve do danas, braća Marciano svoju promociju usmjeravaju primarno jednoj skupini - mladim, modernim ljudima koji vode aktivan život. Naravno, takav život mora biti popraćen jednako tako živopisnim i modernim odjevnim predmetima i dodacima! 

 

          Luxury, comfort and top quality - with a twist!

 

 Guess jesenska kolekcija stigla je i najavila trendove nove jesen/zima sezone, a mi vam u nastavku donosimo neke od naših favorita!

1) Gležnjače

 

Od klasičnih bezvremenskih komada, do statement gležnjači koje zaustavljaju sve poglede na špici - Guess pokriva cijeli spektar zimskih modnih hitova. Bilo da ste fan ravnih potplata ili viših potpetica, čišćeg izgleda ili krcatog detaljima, Guess got your back - ili bolje rečeno, Guess got your foot ;)

 

guess jesenska kolekcija gležnjače

Guess Omala Leopard / Guess Cabra

guess jesenska kolekcija čizme

Guess Omala Beige/ Guess Elline / Guess Nancia

 guess jesenska kolekcija gležnjače

Guess Nahla / Guess Riter / Guess Omala Croco

 

2) Tenisice

 

Uvijek posebne, sve samo ne dosadne! Zlatni detalji, platforme i prepoznatljivi Guess ablem kao pattern su nositelji popularnih ženskih modela, dok je mušku kolekciju tenisica obilježila nešto ozbiljnija crno-bijela kombinacija. Guess je jedan od rijetkih brendova koji je uspio do zavidne mjere iskombinirati sofisticirano s ekstravagantnim, i elegantno s buntovnim. U naizgled kontradiktornim stilovima, Guess je našao pobjedničku kombinaciju svog stila.

guess jesenska kolekcija tenisice

Guess MoxeaGuess Salerno

guess tenisice

Guess Calebb / Guess Rachel / Guess Luca Camo

 

3) Torbe

 

Što se Guess torbi tiče, tu se pak radi o stopostotnoj eleganciji. Neutralne boje, signiture kopče, izrada u najvišoj kvaliteti i praktičan dizajn su samo dio razloga zašto su nenadmašne ove sezone. Posebno moramo istaknuti ruksake iz sezone jesen/zima 2021 koji definitivno odnose pobjedu u kategoriji estetski nenadmašne udobnosti. 

Specijalan shoutout Guessu i na jako korisnom načinu stvaranja kolekcijie - svaki dizajn dolazi u više različith modela, od novčanika, preko malih torbica, do velikih torbi i ruksaka. Idealno za modne ljubitelje, uz priliku za kompletirati kolekciju!

 

guess jesenska kolekcija torba

Cessily Box/ Cordelia Flap Backpack/ Destiny Shoulder bag / Bea Backpack

guess jesenska kolekcija torba

guess jesenska kolekcija torbe 2021

Cessily Tote / Cordelia Flap / Cessily Box Black / Cordelia Luxury / Cessily Backpack

 

Kada se radi o novom godišnjem dobu, obnovi ormara i brendu koji daje najviše, definitivno se slažemo da Guess zaslužuje biti u top 5. Njihove vrhunske modele obuće i modnih dodataka možete pronaći u poslovnicama Modelinea ili na webshopu, gdje svaki novi proizvod svakodnevno osvaja modna srca diljem Europe.

 

Naši dragi modeli potrudili su se Guess jesensku kolekciju prikazati vam kroz svakodnevne situacije i odjevne kombinacije, a sada je na vama red! Trk na webshop ili u poslovnice po svoj komad. Photossesion je također dopušten jer najbolji modeli ste nam baš vi. Taggajte nas na društvenim mrežama i pokažite nam što ste ulovili!

A priča se po gradu da uskoro stižu i neki popusti - do tada pažljivo odaberi svoje Guess favorite, preplati se na newsletter i saznaj za najbolje prilike čim se ukažu! ;)