Vani je malo toplo, pa hladno, pa opet toplo i više ne znamo kud bi sa sobom.

Izađemo s jaknom, a pet minuta kasnije smo u majici kratkih rukava. Prijelazni period zna biti prilično izazovan za pronalaženje odjevnih kombinacija, a idealne cipele za ovo doba godine su - gležnjače.

Tople su, ali ne previše. I izgledaju odlično.

Uz to, brojne modele možete naći na sniženju u našem web shopu.

U nastavku donosimo nekoliko super ideja kako nositi gležnjače.

1. Gležnjače i traperice 

Osim što se mogu kombinirati uz gotovo svaki komad odjeće trendi čizmice koje dolaze čak i u ljetnoj varijanti najbolje se slažu s trapericama.

One su također dobra kombinacija s malo širim modelima hlača kao što su boyfriend hlače. Najbolje će izgledati, potfrknete li ih iznad gležnja ili trunkicu više :)

Želite li postići dojam dužih nogu, čizme bi trebale biti na potpeticu i u skladu s bojom traperica ili nijansu do dvije tamnije.

 

2. Lepršava haljina i gležnjače

Ova kombinacija idealna je za proljetne dane kada se sunce još skriva iza oblaka, pa sa sobom ipak morate nositi neku laganiju jaknicu. Uz lepršavu kratku haljinu odaberite malo širi model gležnjača.

Lepršava haljina i glježnjače su pun pogodak.

Lepršavi materijali i kremaste boje odlično pristaju gležnjačama, a ako želite istaknuti noge odaberite kraći model haljine i gležnjače tamnije boje i užeg modela.

3. Vruće hlačice i gležnjače

Za casual look odaberite vruće hlačice i jednostavnu majica ili laganu košuljicu. Ako ste više za grunge odaberite poderane vruće hlačice, široku majicu i preko svega nabacite laganu vesticu. Ona bi trebala biti malo dulja od hlača, a gležnjače što su luđih boja to bolje :)

Ispod vrućih hlačica možete nositi najlonke ili tajice. Ipak vani još nije toliko toplo :)

4. Cvjetna suknja i gležnjače

Cvjetna suknja nikada neće izaći iz mode, pogotovo u proljetnim danima. Umjesto balerinka i otvorenih cipela odaberite gležnjače jer su one ove sezone veliki hit. Na ovu odjevnu kombinaciju odjenite laganu vestu i dobit ćete moderan street style look :)

5. Široke hlače do gležnja

Želite li spojiti eleganciju i prpošnost u jednom obucite hlače širokog kroja duljine do malo iznad gležnja. Naravno, možete odabrati jednobojne hlače, a ako si želite dati malo oduška tada posegnite za šarenim kariranim hlačama, a gležnjače što ženstvenije to bolje :)

6. Crna je uvijek 'in'

Poderane traperice i jednostavnu košulju podignite čizmicama crne boje. One će vam dati malo elegantniji street style izgled. Isto tako želite li skrenuti pozornost s nogu i kukova odaberite gležnjače koje su tamnije od vaše majice, balonera ili košulje. Tako ćete privući pozornost na gornji dio tijela.

Za kraj možemo zaključiti kako gležnjače zapravo idu na sve.

Kako bi što bolje iskominirali odjevnu kombinaciju, pobrinuli smo se olakšati vam život i napunili smo police raznim modelima :)

Dođite do nas i uvjerite se sami.

Krenite u shopping :)