Kraj veljače je doba najveće shopping groznice, a ove godine možemo uživati u njoj na zaista zavidnoj razini - jer najpopularniji komadi su na popustima kojima nema smisla niti pokušati odoljeti! Dok se nova proljetna kolekcija polako priprema za napuniti police, zimska podsjeća da njeno vrijeme još traje i da ima još puuuno toga za ponuditi prije nego se temperature spuste do platnenih tenisica i balonera…

A sve što nudi su vrhunski brendovi, najveći trendovi, i najslađi popusti!
 

1) Zimska obuća

I mi isto jedva čekamo proljeće, ali surova istina je ipak da ćemo se morati još malo strpiti. Čizme su još uvijek u prvom redu, a i definitivno je lijepo imati nove čizme spremne za iduću sezonu - pogotovo ako ste ljubitelji klasičnih modela poput Dr. Martens gležnjači. Kao jedan od svevremenskih trendova čiji popusti uvijek čine razliku, upravo su jedan od boljih ulova ovosezonskih sniženja!

 

zenske cizme popust

Naruči ih ovdje: 
Guess Nancia Bootie
Tamaris Nut Leather
Dr. Martens 1460 Leopard

 

calvin klein popust

Naruči ih ovdje: 
Calvin Klein Silver Mirror
Tommy Hilfiger Winter Cognac
S.Oliver White&Black
Bugatti Nicki Beige

 

muske cizme popust

Naruči ih ovdje: 
Tommy Jeans Army Green
Tommy Hilfiger Black
Bugatti Cognac

 

2) Tenisice

Street tenisice su aktualne neovisno o sezoni, a o sportskima da niti ne pričamo - njihovo vrijeme je uvijek. Popularni ženski modeli s debljim potplatom upotpunjuju svaki urbani look, a trenutno je gotovo nemoguće zamisliti traperice bez njih. Calvin Klein i Guess su složili najbolje modele u tom segmentu, a mi smo složili najbolje popuste na njihove najbolje modele! 

 

 

Naruči ih ovdje:
Rifle Jeans
Guess Active Lady
Calvin Klein Bright W.
Tommy Hilfiger White
Bugatti Black
Guess Luca Camo

 

3) Torbe

Još jedan komad sasvim neovisan o godišnjem dobu: torba! Volimo ih iz više razloga nego što se može nabrojati, no taj je definitivno među top 5. Kada nađeš THE torbu, jednako ju je lako uspješno ukomponirati uz kaput kao i uz proljetnu košulju. 

Ove sezone su nam posebno dobro legli Guessovi ruksaci - ženstveni, lagani, luksuzni - a pritom udobni i praktični. Ništa drugo od njih i ne možemo tražiti, osim možda nižu cijenu.... Oh gle čuda, imaju i to! ;)

 

guess torba popust

Naruči ih ovdje:
Tommy Hilfiger Chic
Armani Exchange
Guess Cordelia

 

4) Nova kolekcija proljeće 2022!

Vrijeme popusta nas je toliko ponijelo da smo čak i najnovije modele uveli po sniženim cijenama! Ne možemo vam obećati da će to dugo trajati doduše, tako da savjetujemo da ih požurite iskoristiti. Nemojte čekati za postaviti ono vječno pitanje: "Imate li možda još onih crvenih Skechersica?" kada budu davno rasprodane! 
 

nova kolekcija skechers

Naruči ih ovdje:

Skechers UNO 2OFWT
Skechers UNO RED
Skechers UNO Love
Reebok Runner 4.0
Adidas Speedmotion

 

Do čak 70% popusta u našim dućanima i webshopu samo čeka da ti ispuni police, kao i shoppingholičarsku dušu! Jer ništa nije slađe nego pravi komad obuće po vrtoglavo niskoj cijeni :)