Drugo ljeto nakon izlaska jednog od najomiljenijih brendova zimske obuće na ljetnu modnu scenu, ponovno se vraćamo tom hit-komadu ljetne garderobe - Dr. Martens sandalama. Prođite s nama sve bitne točke - sve što trebate znati o ovom ikoničnom brendu, kako odabrati pravi model za sebe, karakteristikama pojedinih modela kao što su Voss, Nartilla i Blaire, te inspiracijom za načine kombiniranja Dr. Martens sandala sa svojom ljetnom garderobom!

dr martens sandale
 

Svi znamo da je britanski brend Dr. Martens postao neprikosnoveni simbol buntovničke mode. Počeli su proizvoditi obuću još davne 1947. godine, a od tada su postali sinonim za kvalitetu, alternativni stil i izdržljivost. Bez obzira na trendove i status samog brenda, Dr. Martens sandale su odmah po izlasku postale popularne zbog svog prepoznatljivog izgleda i udobnosti. Potpisane legendarnim žutim šavovima, napravljene od vrhunskih vrsta kože te inovativnih, super laganih potplata, postavile su ljestvicu statement komada ljetne obuće vrlo visoko. Modna scena instantno je prepoznala njihovu svestranost i mogućnost da s lakoćom nadopune razne stilove od ležernog do sofisticiranog. Brend je lansirao nekoliko novih modela koji su osvojili srca ljubitelja mode diljem svijeta.
 

dr martens bijele
 

Kao “glavni” model Dr. Martens sandala, etablirao se model Blaire. S 4 podesiva remena, savršen su spoj stila i funkcionalnosti. Ove sandale su lagane i udobne, idealne za vruće ljetne dane. Napravljene od kvalitetne Pisa kože, garantiraju ugodno prijanjanje koži stopala za cjelodnevnu udobnost nošenja. Blaire model dodaje dozu sofisticiranosti bilo kojem outfitu, bilo da se radi o lepršavoj ljetnoj haljini ili kratkim hlačama i majici, pogotovo u novom setu nježnih nijansi dostupnih od ove sezone.

Za posebno odvažne, tu je i varijacija modela, Blaire Quad - najveća platforma u Dr. Martens svijetu! Osjećaj se posebno visoko i moćno uz njihov najjači adut, Zebrilius potplat koji pruža iznimnu podršku stopalu. Debeo, snažan, a istovremeno sasvim lagan, uz potporu SoftWair uloška, progazit će bez imalo muke s tobom kroz svaku ljetnu avanturu!
 

dr martens blaire
 

Jedan od popularnih modela također je i Voss. Elegantne izvedbe s dvostrukim remenima, favorit su za ljubitelje minimalističkog stila. Izrađene su od visokokvalitetne glatke Hydro kože i pružaju iznimnu udobnost tokom cijelog dana. Inovativni Ziggy potplati jednako su lagani za nošenje, a posebnost im je izvrsno prianjanje na različitim površinama. Voss sandale su savršen izbor za one koji žele izgledati moderno i osjećati se udobno. Kao i Blaire, dolaze i u izvedbi Voss Quad, s ekstra visokim potplatom. Za dodatno romantičnu notu, tu je i varijacija modela Voss II.

dr martens voss

Nartilla je još jedan fantastičan izbor za ljetnu sezonu. Najženstvenije među Dr. Martens sandalama, ovaj model inspiriran je ponovno popularnim gladijatoricama i odiše romantičnim boho stilom. Izrađene od Milled Nappa kože, osim udobnosti, proći će i sve testove izdržljivosti i dugotrajnosti. Nartilla model podići će svaku kombinaciju na novu razinu, od one za šetnju po gradu ili do one za odlazak na plažu. Kombinacija stila i udobnosti čini ove sandale neodoljivim izborom za ovo ljeto, kao i još mnoga koja dolaze!

dr martens nartilla

Uz Dr. Martens sandale, možete stvoriti različite stilove koji odražavaju vašu osobnost i modni izričaj. Njihova svestranost, udobnost i kvaliteta čine ih idealnim izborom za ljetnu sezonu. Kada je riječ o kombiniranju Dr. Martens sandala s ljetnom garderobom, mogućnosti su beskrajne. Za ležernu i opuštenu kombinaciju, iskombinirajte sandale s kratkim trapericama i bijelom majicom. Ako idete na elegantniji izgled, isprobajte kombinaciju sandala s lepršavom haljinom cvjetnog uzorka. Hrabriji modni entuzijasti mogu se odvažiti i na kontroverznu kombinaciju Dr. Martens sandala s čarapama, trend koji sada izaziva oduševljenje na društvenim mrežama.

 

dr martens ljetne

Dr. Martens sandale nezaobilazan su komad obuće za ljubitelje mode. Njihov izlazak na ljetnu modnu scenu donosi nove modele koji više nego uspješno kombiniraju stil, udobnost i kvalitetu i predstavljaju pouzdan izbor za ljeto. Kombinirajte ih sa svojom ljetnom garderobom i budite spremni za sve modne izazove koje vam ljeto donosi!