Jako dugo vremena pravila za kombiniranje torbe i cipela bila su vrlo jasna.

Torba je morala biti identične boje kao i cipele. I to je jaaako dugo bio jedini ispravni način. Ta, možda su i vas učili kako je to obavezno pravilo, a vašem majke se i dan danas toga drže.

Trendovi su se (srećom:)) promijenili i već dugo vremena ne vrijedi pravilo kako se cipele i torba moraju podudarati. Ipak, postoje neka pravila kako ih dobro iskombinirati.

U nastavku saznajte kako :)

1. Sve je u kontrastima

Ključ za dobru kombinaciju torbe i cipela je da idu zajedno, ali da nisu iste. To znači da tražimo komplementarne boje ili neke boje koje se podudaraju, a da nisu identične.

Na primjer, crne cipele na petu mogu izgledati sjajno u kombinaciji s bijelom torbom koja ima crni detalj.

Plava torba izgledat će sjajno s različitim nijansama plavih cipela - od svijetlo plavih do mornaričko plavih. Bež cipele izgledat će super s torbom koja ima bež remenčić.

No, shvaćate što želimo reći :)


Kao što možemo vidjeti, postoji određeni stupanj koordinacije, ali torbe i cipele nisu identične. Sve je pronalaženju pravog kontrasta.

2. Teksture su važne

Prilikom kombiniranja cipela i torbe uzmite u obzir i teksture. Nošenje plave traper torbice i cipela, kada ste cijeli u traperu može izgledati odlično.

Isto tako, kožne sandale sa zakovicama možete kombinirati s kožnom torbom s na lanac. Kombinacija je istovremeno i ženstvena i originalna.

3. Velika torba i ravne cipele i obrnuto

Ako je vaša torba velika, cipele moraju biti manje uočljive. To je stilsko pravilo kojeg bi se trebali držati i kod make-upa. Dakle, ne smijemo pretjerivati. Neka detalji govore same za sebe. Veliku torbu, kombinirajte s ravnim manje uočljivim cipelama. I bez brige, izgledat ćete glamurozno ;)

 

4. Igrajte se modom

Još jedan savjet koji imamo za vas, a koji je jako važan je taj da se dobro zabavite. Zato ako želite spojiti nespojivo, slobodno to i učinite.

Najvažnije je da se u kombinaciji koju odaberete dobro osjećate. To kako se osjećate pridonijet će tome da dobro izgledate;)

5. I još nekoliko ideja za outfite

a) Casual chic

Za odlazak na kavu ili šetnju gradom odličan efekt ćete postići kombinirate li torbu s resicama i modne sportske tenisice. To je trend za kojem su poludjele fashionistice diljem svijeta pa zašto ga ne bi isprobali i vi. U našem webshopu nađite New Balance tenisice kao sa slike ;)

b) Za izlazak

Za večernji izlazak želite se urediti, ali želite se i ugodno osjećati? Kombinacija kratke suknje, slipersica i male torbice na rame kao stvorena je za vas :)

c) Poslovni look

Tko kaže da poslovni look mora biti strog i dosadan? Kombinirajte poslovnu haljinu i kaput s robusnim gležnjačama i elegantnom crnom kožnom torbom. Izgledat ćete poslovno, ali u trendu. I bez problema ćete poslije posla produžiti u večernji izlazak ;)

Za kraj možemo zaključiti kako su mogućnosti kombinacija cipela i torbi uistinu velike. Super je stvar što je dopušteno gotovo sve pa se slobodno poigrajte s raznim modnim kombinacijama.

Proljeće nas i zove da malo ubacimo boje u naš outfit, a najbolje je garderobu osvježiti upravo efektnim detaljima - torbama i cipelama:)

Krenite u shopping ;)