Sezonska sniženja skoro su pri kraju, no pravi shopping magovi znaju da je upravo sada savršeno vrijeme za kupovinu. Cijene nikada nisu bile niže, a izbor je još uvijek poprilično dobar.

Iako su u fokusu svih sniženja većinom trendovski modeli, isplati se otići u pohod po dućanima ili webshopovima.

Najisplativiji su bezvremenski modeli i kvalitetni materijali, naročito ako volite modele koji već duži niz godina ne izlaze iz mode.

Donosimo vam naš izbor modela cipela koji se definitno isplati kupovati na sniženjima.

Kvalitetne crne kožne čizme

Crna je boja koja se sa sigurnošću nalazi u skoro svačijoj garderobi. Znamo da se crna paše skoro sa svime pa ni ne čudi da su crne čizme jedan od must have komada svake jeseni i zime.

Koža je materijal u koji se isplati ulagati i uz pravilnu njegu može potrajati godinama. Iako se trendovi strahovito brzo mijenjaju, dobre kožne čizme na petu će uvijek biti moderne. Odlično se slažu i s kaputima i jaknama, a čak i bundama.

 Dobre kožne čizme na petu će uvijek biti IN.

1.) Tamaris ženska čizma  2.) Armani Exchange ženska čizma  3.) Panama Jack, muška cipela

Omiljene žute čizme

Svi koji pate za nezaobilaznim Timberlandicama konačno su došli na svoje. Ovo je pravo vrijeme za uloviti omiljeni model robusnih gležnjača po super cijenama.

Žute, smeđe, crne ili pak plave, Timberlandice su gležnjače koje će vas pratiti godinama, a kombinirati ih možete na mnoštvo načina.

Muški dio publike Timberlandicama može veoma lako upotpuniti ležerne kombinacije s traperom, toplim hoodicama, korisnim cargo hlačama, a odlično se slažu ili uz jakne, ali i kapute.

Kod žena pravila skoro pa nema. Timberlandice su za ležernije kombinacije, ali isto tako odlično izgledaju čak i na haljine. Sigurni smo da kada ih ulovite na odličnom popustu nema kombinacije uz koje ih nećete htjeti nositi.

Timberlandice upotpunjuju ležerne kombinacije s traperom.

1.) Timberland, ženske  2.) Timberland, muške

Bijele tenisice

Bijele tenisice još su jedan od kandidata za najpopularniji uniseks par obuće.

Isto kao i crna, bijela boja komplementarna je cijelom spektru boja, pa odlično odgovara i tamnim i svijetlim nijansama.

Iako su tenisice prvenstveno obuća za slobodno vrijeme, i  muškarci i žene sve ih više koriste u “ozbiljnijim” kombinacijama. Sako i bijele tenisice i cool izgled je zagarantiran.

Može se pretpostaviti da još neko vrijeme neće sići s trona popularnosti pa su sezonski popusti odlična prilika za ulaganje u bijele tenisice od kože koja imaju duži vijek trajanja od drugih materijala (ako se za nju pravilno brine).

Bijele patike već nekoliko sezona ne izlaze iz mode.

1.) Tommy Hilfiger tenisice  2.) Armani Exchange tenisice  3.) Chuck Taylor All Star tenisice

Kultne Marte

Simbol pobune osamdesetih godina, kultne Dr. Martens čizme već su nekoliko godina dio mainstream kulture.

Toliko su omiljene da se nose u svim prilikama, a oni koji ih vole, od njih se ne odvajaju.

Kvaliteta koja jamči dugogodišnje nošenje učinila je ove čizme pravom investicijom i uistinu ih se isplati kupiti na sniženjima.

Njih ili volite ili mrzite i zahtijevaju početno privikavanje kako bi se koža u potpunosti prilagodila stopalu. No oprezno, kada ih jednom “razgazite” nećete ih skidati s nogu i magično će pristajati svakom outfitu.

D.Martens čizme postale su dio mainstream kulture.

1.) DR. MARTENS, ženske  2.) DR. MARTENS, muške

Smeđe gležnjače

Podvrnute traperice i smeđe gležnjače izgledaju odlično i u muškoj i ženskoj verziji. Smeđe i plavo se voli i zato baš te kombinacije uvijek izgledaju odlično.

Ako već neko vrijeme razmišljate o smeđim gležnjačama, ovo je pravo vrijeme da ih nabavite. Elegantne Chelsea verzije ili pak modeli koji više nalikuju gojzericama, ove je sezone sve dopušteno, ako se dobro iskombinira.

Kožni modeli obloženi krznom štitit će vas od niskih temperatura bez žtrvovanja stila, a novčanik će vam biti zahvalan ako iskoristite odlične popuste. 

Kožne čizme obložene krznom štite stopala od hladnoće.

1.) Tom Tailor muške gležnjače  2.) Canguro muške gležnjače  3.) Mustang ženska čizma 

Svevremenske nude i crne štikle

Još jedan multitasker koji pristaje skoro svemu što prosječna žena ima u ormaru su nude stilleto štikle.

Vizualno izdužuju noge, odgovaraju svakoj kombinaciji boja, poslovnim, svečanim i trendy kombinacijama, ma tko ih ne bi volio. Još kada se mogu upecati na popustu, ubrzo postanu omiljeni komad obuće.

Štikle -  nepogrešivi su izbor u svakoj prilici i upotpunjuju gotovo svaku kombinaciju.

1.) Guess cipela  2.) S.Oliver cipela

Ista pravila vrijede i za crne štikle - nepogrešivi su izbor u svakoj prilici i upotpunjuju gotovo svaku kombinaciju.

Za duža nošenja najudobnije su štikle od prirodnih materijala koje će se najbolje prilagoditi stopalu i omogućiti mu da diše.

 

Provjerite ponudu obuće na sniženju