Nevezano uz način na koji je započela nova školska godina, osim bilježnica, knjiga i rokovnika, prvi jesenski dani najčešće su rezervirani i za kupnju nove obuće. Tenisice su i ove jeseni visoko na listi obaveznih trendova koji se uklapaju baš u svaki odjevni stil.

 

Tenisice oduvijek slove za jedan od najudobnijih modela obuće koji se desetljećima ističe kao nezaobilazan dio svakodnevnih ležernih kombinacija za školu, odlazak na fakultet ili kavu s prijateljima.

 

Udobne i cool tenisice u kojima ćemo provesti jesen

 

Unazad nekoliko godina tenisice su doživjele pravu modnu revoluciju koja ih je transformirala u svojevrsni statement modni dodatak. I ove jeseni, popularni sportski i modni brendovi predstavili su nove modele koji se ističu trendi izgledom i cool karakterom - zbog čega su se još jednom našle na samom vrhu shopping liste za novu školsku godinu.

 

U ponudi se može pronaći raznolikost modela i boja - od popularnih klasičnih bijelih tenisica, koje će voljeti minimalisti, do odvažnijih modela s dodatkom zagasitih i vibrantnih jarkih boja. Osim bojama, sve više sportskih brendova „kupuje“ simpatije kupaca i održivim načinima proizvodnje, čime dobivaju eko predznak.

 

Na našem webshopu ne manjka kultnih verzija tenisica kojima se vraćamo iz godine u godinu, ali i nekih novih primjeraka s kojima ćete podignuti svaku odjevnu kombinaciju. Iz ponude izdvajamo:

 

#Adidas

 

Ljubitelji brenda Adidas ove sezone mogu birati između klasičnih bijelih tenisica i onih u bojama koje će podignuti svaku odjevnu kombinaciju.

 

adidas_klasik_roze_tenisice

 

#Converse

 

Kultne starke su nastale davne 1917. godine kao košarkaške tenisice, a s vremenom su postale zaštitni znak "urbanog trenda”, zbog čega uvijek ne izlaze iz mode.

converse_crne_tenisice_starke_modeline

 

#Nike

 

Nike tenisice kombinirajte s opuštenim svakodnevnim kombinacijama ili sportskim stilom.

 

nike_gold_roze_tenisice_za_žene_modeline

 

#Vans

 

Vans modele obožavat će ljubitelji unisex brendova. Mogu se kombinirati s hlačama, duksericama i haljinama, kao i suknjama svih dužina.

 

vans-tenisice-modeline-webshop

 

#Tommy Hilfiger

 

Nemojmo zaboraviti i na elitne Tommy Hilfiger tenisice, koje zrače elegantnošću dok istovremeno odlično idu uz trenirku ili traperice.

tommy-hilfiger-tenisice-za-žene

 

Jeste li pronašli svog favorita za ovu školsku godinu?

 

Ako se dvoumite između modela:

-      Razmislite kakav vam je cjelokupni odjevni stil, jeste li minimalist ili ljubitelj šarolikosti?

-      Koji vam je omiljeni brend tenisica?

-      Volite li više detalja na svojoj obući ili preferirate manje?

 

Kad odgovorite na pitanja, prosurfajte našim webshopom i potražite tenisice koje će se odlično uklopiti u vaš osobni stil.

 

Ovu školsku godinu pažnju privuci tenisicama.