Zakoračili smo u sezonu božićnih i novogodišnjih domjenaka, zabava i partyja. Mnogi od nas su jedva dočekali to vrijeme opuštanja nakon naporne radne godine.

Ali, sada imamo novi problem - što obući i kako uskladiti garderobu?

Ubacite se u blagdansko raspoloženje i ne brinite. Donosimo nekoliko praktičnih savjeta za božićni i novogodišnji outfit.

Prije svega slijedite najvažniji savjet, jednostavnost i tek nekoliko efektnih detalja tajna su savršenog blagdanskog outfita. Sve što trebate je poneki upečatljiv modni dodatak koji će podići cijelu garderobu i osigurati vam onaj savršeni party look.

Nemojte pasti u zamku traženje skupe i jedinstvene haljine. Radije ju učinite jedinstvenom tako da je kombinirate uz torbu ili naušnice ludih boja i, najvažnije, dobre cipele.

Neodgovarajuće cipele mogu pokvariti cijelu kombinaciju, a mogu je i učiniti nezaboravnom.

Zablistajte u svakoj prigodi.

#1 Božićni bal

Božićni bal je događaj kojem pridajemo veliku važnost u modnom smislu. Doza glamura, šljokica i posebnosti neizostavni su dio ovog outfita.

Duge elegantne haljine, duge suknje i koktel haljine kombinirajte uz svečanije cipele ili sandale koje pršte od glamura. Crna boja je klasik koji pristaje uz sve, ali nećete pogriješiti ako se odlučite za cipele ili sandale sa zlatnim ili srebrnim detaljima.

Crvena haljina i crne štikle

U svoj blagdanski outfit obavezno uvrstite crvenu, crnu, zlatnu, srebrnu ili bijelu boju.

#2 Poslovna večera

Tajna gracioznog stajlinga ponekad se krije u jednostavnosti. Potrebna su tek dva ili tri uočljiva dodatka koja će istaknuti i najjednostavnije odjevne komade.

Za poslovne večere uglavnom biramo formalniji outfit. Blagdansko vrijeme dozvoljava da se i u poslovnim prilikama odmaknete od strogih odjevnih kombinacijama i zabljesnete u nešto drugačijem izdanju.

Nećete pogriješiti s klasičnim outfitom koji uključuje košulje neutralnih boja, jednobojni sako, hlače na crtu ili pencil suknje, ali samo ako uz tu odjevnu kombinaciju odaberete odvažne cipele. Uz odjevne kombinacije nježnijih tonova birajte cipele kontrastnih boja. Nećete proći nezapaženo.

Nećete pogriješiti ni s jednostavnom crnom haljinom kratkih rukava i crvenim cipelama na visoku petu u kombinaciji s torbom koja plijeni pozornost. Ako u ovaj stajling dodate blještave, oble naušnice nalikovat ćete na pravu filmsku damu.

Kožna haljina i crne cipele na visoku petu

U formalni outfit savršeno se uklapa geometrijski print i crna torba. Ona je, uostalom, svevremenski komad.

#3 Ženska večer

Ženska večer, zvuči poznato? Nikako nećete izbjeći puno fotkanja i selfija, ali vas čeka i vrhunska zabava. Na takvim druženjima trebamo izgledati ženstveno i osjećati se udobno.

Ono što najviše muči žene kad izlaze s prijateljicama je što će prijateljice obući. Ako će prijateljice biti super sređene, a vi se pojavite u običnim trapericama, mogli biste se osjećati jednako loše kao i ako se vi pojavite u večernjoj haljini, a ostatak društva dođe neformalno obučen.

Imamo savršeno rješenje za takve situacije koje pokriva svaki scenarij.

Odličan odabir je kombinezon koji ne otkriva previše, a stavlja naglasak na sve atribute. Uz kombinezon jakih boja birajte tamnije cipele tanke pete i nikako čizme. Slobodno se poigrajte s bojama i uzorcima, ali imajte na umu da je manje uvijek više!

Cipele za novogodišnji party

#4 Ludi novogodišnji party

Uske i kratke haljine koje prate liniju tijela u kombinaciji s lakiranim cipelama na visoku petu upotpunit će vaš seksi, glamurozan izgled dostojan novogodišnjeg partyja.

Šljokice su definitivno detalj koji se uklapa u ovu odjevnu kombinaciju pa su zato sjajne čarape s uzorkom odličan odabir, kao i naglašeni nakit uz pokoji zlatni detalj

Jasno, ako Novu godinu slavite u zatvorenom prostoru, na mjestu poput kafića, lounge barova, klubova i slično.

Ako želite pokazati svoju odvažnost u punom smislu te riječi, onda su crne hlače od umjetne kože s glossy premazom u kombinaciji sa svilenom košuljom idealna kombinacija. Cipele na visoku petu su obavezne.

Kožne hlače i lakirane cipele

#5 Doček na otvorenom

Volite dočeke nove godine na otvorenom, javne trgove i lude koncerte uz kuhano vino? Onda zaboravite sve što ste do sad pročitali.

Najvažnije je da se toplo obučete. Temperatura se u noći spušta daleko ispod nule pa vam ništa drugo u tim trenucima neće biti važno osim toga je li vam toplo.

Topli, mekani teddy kaput ili topla bunda stvoreni su za dočeke na otvorenom. Uz njih birajte visoke čizme koje su dovoljno ležerne, a opet dovoljno svečane. Ne zaboravite, vjerojatnije je da ćete stajati cijelu večer nego sjediti.

Buce su odličan odabir za doček nove godine na otvorenom

Ako više volite klasiku, ne možete pogriješiti s gležnjačama. Svoj outfit podignite kapom, šalom i rukavicama jarkih boja. U svakom slučaju, izbjegnite visoke tanke pete i salonke.

Koju god odjevnu kombinaciju odabrali, bitno je da blagdane iskoristite za dobar provod, opuštanje i da napunite baterije za narednu godinu.

Usto, izgledajte veličanstveno.

 

Provjerite ponudu obuće za novogodišnji party