Gdje krenuti, s kojima početi? Zimska kolekcija nas je ove sezone zatrpala tolikim vrhunskim modelima da je zaista teško izdvojiti samo nekolicinu. Jedna stvar je sigurna doduše: ove zime zasigurno neće nedostajati stila na ulicama! Advent je upravo počeo, čarolija Božića kreće preuzimati svaki kutak grada, svaki dom i svaki Instagram profil, a mi krećemo u blagdansko raspoloženje uz popuste na cijeli asortiman! 

Kao što već sigurno znaš, kod nas u Modelineu možeš pronaći sve najpopularnije brendove obuće i torbica: Guess, Tommy Hilfiger, Armani Exchange, Calvin Klein, Dr. Martens, Skechers, Valentino, i mnogi drugi popunjavaju naše virtualne i fizičke police, čekajući na svoje mjesto u tvojoj omiljenoj kombinaciji za zimske provode. U samom centru adventskih zbivanja, možeš pronaći čak 7 naših trgovina (od kojih čak 4 u neposrednoj blizinu Trga bana Jelačića!), koje će tijekom prosinca raditi i nedjeljom ;)
 

cizme na petu
na popustu: Liu.Jo Now Black / Liu.Jo Hot Ivory


Čizme na visoku petu vječni su hit za večernje izlaske i poslovne zimske outfite, a pogotovo za blagdansku eleganciju koju traže božićni partyji u firmi! Kožne gležnjače na tanju ili deblju petu slagat će se fantastično s midi i maxi haljinama, kao i s hlačama, a ako baš ciljaš na WOW efekt, kombinacija kratke haljine ili suknje s visokim čizmama ostavit će bez daha apsolutno svakoga.

Must-have crna

Jednostavno je, moraš ih imati. Suptilno praktične za usuglasiti s doslovno bilokojim outfitom, za savršeno upotpuniti kombinaciju bez trunke truda. U svakom formatu, za svaku priliku i svaki stil, crne čizme i gležnjače su onaj komad kojeg niti jedan dizajner neće zanemariti - dapače, oko njih će se najviše potruditi. Od čiste, jednostavne elegancije, do jačih, istaknutijih ukrasa i detalja, crne čizme mogu varirati od nježnog dodatka outfitu do nositelja cijelog stila.
 

crne cizme gleznjace
na popustu: S.Oliver LW / Calvin Klein Combat Laceup / Tamaris Black Leather / Tamaris High Black

Bijelo & bež kao IT-piece

Trend koji je zavladao prošlom sezonom ponovno je zauzeo sam vrh modnih ljestvica - čizme u tonovima bijele, prljavo bijele i bež boje. Za svakodnevne kombinacije tako prevladavaju velike, “kabaste” gležnjače u kojima možemo biti sigurni da će nam stopala biti ugrijana i nakon sati i sati na hladnom asfaltu. Čizme s ravnim potplatom vječni su pobjednik za sve ljubitelje udobnosti (a tko nije ljubitelj udobnosti? :D), a verzija s debelim potplatom posebno se istaknula i ove sezone kao favorit među čizmama.
 

bijele cizme
na popustu: Guess Bikerz / Bagatt Beige / Bagatt Tonic / Liu.Jo Amy

Toplo, najtoplije moguće

Za one zaista zimogrozne, stigli su i modeli koji će zadovoljiti i najosjetljivija stopala! Modeli s krznenom unutrašnjosti osigurat će da temperaturni minusi i hladan beton ostanu daleko od ugrijanih nogu, a neke od najtoplijih čizmi ove sezone donose nam Panama Jack, Tommy Jeans, i među najpopularnijima - Dr. Martens s krznom. Klasične buce također će biti vrhunski odabir za najhladnije dane, a za dodatnu toplinu, uvijek preporučamo kuhano vino, toplu kobasicu i par plesnih pokreta!
 

cizme s krznom
na popustu: Panama Jack Napa / Liu.Jo / Tommy Jeans Warmlined / Tom Tailor

Muški bestselleri

Nije tajna da su dečki nešto manje zahtjevni po pitanju obuće - no ne niti toliko koliko biste mislili! Zato su se vodeći brendovi potrudili složiti zaista zanosnu zimsku kolekciju i za muškarce. Modeli od glatke kože (ili imitacije glatke kože) jednako su popularni danas kao što su bili i prošlog stoljeća, a džentlmenska sofisticiranost koju donose zaista je svevremenska. Brušenu kožu također obožavamo u zimskim danima, a modeli u crnoj i smeđoj boji ponovno su najpopularniji.
 

muske cizme popust
na popustu: MustangBugatti Cognac / Tommy Jeans Suede / Tom Tailor Denim
 

Izdvojili smo popriličan broj favorita, a ti svakako baci oko i na ostatak modela jer garantiramo da postoje savršene za tebe - pogotovo jer su SVE NA POPUSTU