{na naslovnoj slici: Skechers / Adidas / Skechers / Ipanema}

 

Ljeto je u punom jeku, a sa sobom je donijelo i omiljene aktivnosti na plaži. Bilo da osvježenje tražiš na plaži, bazenu, ili se polijevaš šlaufom na terasi - uskočiti u najugodniji komad obuće je zaista neophodno u ove vruće dane! Bez obzira preferiraš li japanke ili natikače, izbor brendova i modela je toliko raznovrsan da ćete sasvim sigurno pronaći favorita u obje kategorije. Saznajmo skupa koja je najbolja opcija za tvoj sljedeći odmor na plaži!

 

Japanke su klasična i pristupačna opcija za obuću na plaži koja je mnogima omiljena. Njihov jednostavan dizajn omogućuje brzo i lako obuvanje, dok su lagani materijali poput gume ili pjene ugodni za nošenje tijekom cijelog dana na plaži. Idealne su za opuštanje na pijesku i lagane šetnje, kao i za sve prilike generalne fjake i pravog odmora. S obzirom da se lako održavaju i zauzimaju minimalno mjesta pri pakiranju, nije ni čudo da su prvi i glavni izbor većini ljubitelja plažnih aktivnosti! Ipak, treba imati na umu da mogu imati ograničenu potporu za stopala, što može biti problematično u nekim situacijama. Stjenovita plaža, u kombinaciji s mokrim nogama u japankama, zahtjevat će oprezno hodanje kako ne bi došlo do ozljede stopala ili gležnja. Iako je velika većina japanki napravljena od vodootpornih, brzosušećih materijala, uvijek se preporuča osušiti stopala prije obuvanja.
 

japanke za plažu
Ipanema (dostupne u više boja) / Tommy Jeans (dostupne i u bijelo/bež kombinaciji)

 

Za one koji preferiraju natikače, dobre vijesti su da su baš sve ljetne kolekcije ove sezone oduševile. S većom površinom obuće dolaze i veće mogućnosti modne estetike, koje su posebno dobro iskoristili Skechers, Adidas i Ipanema. Lagane i udobne za nošenje, pa čak i dugotrajno, čine natikače idealnim izborom obuće za plažu za sve one koji žele koračanje kroz ljeto bez ijedne brige. S malo jačom potporom stopalu nego što je slučaj kod japanki, natikače mogu biti dobar izbor čak i za duže šetnje.

 

šlape za plažu

Tommy Hilfiger / Adidas / Skechers

 

Za one slobodnog, avanturističkog i živahnog duha, Ipanema je brend čija misija je zadovoljiti upravo one koji su rođeni za plažu. Njihove japanke, natikače i sandale izrađene su od visokokvalitetne gume koja pruža dugotrajnost i izvrsnu udobnost. Kao društveno osviještena kompanija, pobrinuli su se da su svi njihovi proizvodi pogodni za recikliranje - no s obzirom na njihovu izdržljivost, time se nećete morati zamarati još niz sezona. Ipanema nudi raznolik izbor boja i uzoraka, tako da možete pronaći model koji odgovara vašem stilu. Osim toga, ovi modeli često imaju bolju potporu za stopala, što čini šetnje plažom još ugodnijima.

 

ipanema japanke

Ipanema: Kirey / Fashion Sand / Bossa / Vibe Sandal
 

Zaigraniji, šareniji dizajni ponovno su jača strana Skechersa, čije natikače su ovog ljeta preuzele vodstvo od popularnih UNO tenisica. Kao brend poznat po udobnosti, niti ovu ležernu vrstu obuće nije zaobišla vrhunska izvedba gazišta, potpuno prilagođena anatomiji stopala. Modeli Arch Fit i On-The-Go jedni su od najudobnijih modela natikača na tržištu.

Oni vjerni Adidasu također nisu ostali zakinuti ove sezone. Prekrasni Adilette modeli u različitim kombinacijama boja učinili su Adidasove poznate tri crte još opuštenijima, a tu su i popularni modeli sa stiliziranim natpisom Adilette na naličju.

 

adidas natikače

Adidas Adilette / Skechers Arch Fit / Adidas Comfort

 

Najveći modni entuzijasti, dakako, jednako vole zalutati na plažu. Za one koji cijene modu i drže razinu stilskog izričaja i u najopuštenijim prilikama, brendovi Calvin Klein, Armani Exchange i Tommy Hilfiger nude fantastične opcije. Njihova obuća za plažu kombinira visoku kvalitetu, moderni dizajn i udobnost. Ove opcije pružaju sofisticiraniji, elegantan izgled koji neće proći nezamjećeno niti u najprofinjenijem beach baru.

 

calvin klein

Tommy Jeans / Calvin Klein / Armani Exchange
 

Odabir idealne obuće za plažu ovisi o vašim osobnim potrebama i preferencama. Bez obzira na vaš izbor, prava obuća za plažu osigurat će da vaši ljetni trenuci na obali budu ugodni i bezbrižni. 

 

A još manje brige ćete imati kada ulovite idealan par obuće za plažu na našim ljetnim popustima, zato požurite po njih!