Teško se možemo odlučiti za čime više žalimo dolaskom jeseni, za onim bezbrižnim vrućim ljetnim danima kada se činilo da je sve nekako opuštenije ili pak za onim šarenim lepršavim ljetnim outfitom uz koji su obavezno išle sandalice u ludim bojama i slobodna stopala.

Baš sve je lakše iskombinirati ljeti. Samo jedna haljinica i efektne sandale i spremni smo za izlazak.

Dolaskom jeseni možda se još možemo nekako provući tijekom najtoplijeg dijela dana u sandalama, ali niske jutarnje i večernje temperature zahtijevaju zatvorenu obuću.

Obuća za jesen

Ne brinite, nije još stiglo vrijeme navlačenja čarapa. Zapravo, stiglo je vrijeme kojem se jednako veselimo kao i ljetnim sandalama. Police dućana i webshopove, ormariće za cipele i ulice preplavile su balerinke. Nije ni čudno, stvarno su savršena obuća za prijelazno jesensko razdoblje. Pune divnih uzoraka, boja i dodataka pružaju nepregledne mogućnosti kombiniranja na baš sve odjevne predmete.

Balerinke savršeno pristaju vašim omiljenim trapericama

Balerinke, savršena obuća

Balerinke su jedan od onih modnih predmeta koji izaziva žestoku raspravu među protivnicima i ljubiteljima. Ili ste njihov kolekcionar ili ih ne možete smisliti. Srećom, većina žena ih jednostavno obožava i svake sezone kupi barem jedan par.

Originalno osmišljenje za baletni ples, prošle su nekoliko stadija promjena da bismo ih danas imali u ovom obliku, čvrstog, ali fleksibilnog potplata i mekog gornjišta koji može biti od raznih materijala.

Uz dodatke kristalića, šljokica, mašnica, nikada vam neće dosaditi. Obucite omiljene traperice, jednostavnu majicu i balerinke upečatljive boje i veselog dizajna. Ili obucite jednostavnu crnu haljinicu i profinjene lakirane balerinke. Pretvorite se u trenu u profinjenu damu ili zaigranu djevojčicu sa samo jednim modnim dodatkom, balerinkama.Tko ih ne bi obožavao?

Ako ste tip za jednostavnu i nenametljivu obuću, na vama je da odaberete neutralnu boju balerinka bez dodataka i uživate u njihovoj udobnosti.

Balerinke su originalno osmišljene za baletni ples

Beskrajna mogućnost kombinacija

Beskrajno su udobne, to je njihova najveća prednost. Uz to, možete ih kombinirati na poslovne hlače, traperice, šoseve, haljine, casual odjeću i finiju poslovnu kombinaciju. Oduševljavaju nas. Mijenjajte boje, uzorke i razigrajte se ove jeseni. Nećete pogriješiti štogod da stavite na njih.

Ipak, kad zahladi nije nam bitno samo da dobro izgledamo, već i da nam bude toplo. Balerinke su sve-u-jedan jesenska obuća, držat će vaša stopala zaštićena od hladnijih temperatura, a pružiti maksimalnu udobnost i dobar styling.

Visoke potpetice vs. ravne balerinke

Nošenje ravnih balerinka daleko je zdravije za vaša stopala nego nošenje visokih peta. Nošenje visokih peta povezano je s problemima s ligamentima i ozljedama gležnja. Da, znamo, same smo sebi ženstvenije i ljepše kada nosimo visoke pete koje nam izdužuju noge i postoje situacije kada ih jednostavno morate obući. Ali, to ne znači da se jednako ženstveno ne možete osjećati noseći udobne balerinke.

Ravne cipele zadržat će vašu kralježnicu u uspravnom položaju i omogućiti da se težina tijela ravnomjerno rasporedi po stopalima. Razlog više da ih nosite.

Modeline u svojoj ponudi ima balerinke za svaku prigodu

Idealan suputnik

Ako se ne možete odlučiti hoćete li obući salonke ili ravne balerinke, imamo rješenje. Balerinke zauzimaju tako malo mjesta da ih možete ubaciti u bilo koju torbicu srednje veličine, spremno uskočiti u visoke potpetice, a kad vam se umore noge samo izvadite svoj omiljeni par balerinki iz torbe i riješili ste problem. Posebno je to praktično rješenje za zaposlene žene koje pješače na posao. Vjerujte, izgledat ćete jednako ženstveno i tako se i osjećati.

Ujedno, njih nećete nositi samo u prijelaznom sezonskom razdoblju i hladnijim ljetnim večerima, njih ćete obožavati kao idealnog suputnika kud god idete. Možete li zamisliti praktičniju obuću za putovanje od balerinkica?

S kožnim modelom spremni ste za neočekivani pljusak i nenadano zahlađenje, a s modelom od tekstila neće vam biti vruće kada vas ugodno iznenadi sunčani dan. Osim toga, možete razgledavati, upoznavati nova mjesta i na kraju dana ne osjećati umor u nogama.

Ne zauzimaju mnogo mjesta u putnoj torbi pa će vam ostati više prostora za pokoji suvenir i uspomenu s putovanja. Uložite u praktičnu i udobnu obuću zbog koje ćete jedva čekati da stigne jesen.

 

Provjerite ponudu balerinka

 

 

Izvor naslovne fotografije članka: www.freepik.com