Balerinke su udobne i ravne cipele koje odgovaraju svakoj ženi. Kožne ili platnene idealni su izbor za proljeće, ljeto i ranu jesen. 
Ovaj tip cipela voli svaka djevojka i žena. Nikad ne izlaze iz mode, a jednako dobro nadopunjuju lepršavu suknju, dugu ili kratku haljinu ili traperice. 
 
Znamo bar pet razloga zašto svaka žena u svom ormariću za cipele ima nekoliko para balerinki (a uvijek ima mjesta za novi par).

1. Balerinke su ženstvene 

Visoke pete najženstvenije su od svih vrsta obuće. Kada vidite ženu koja je savršeno iskombinirala suknju i visoke pete ili tričetvrt traperice - to je to! No, svaka žena koja hoda u visokim petama, čak i najiskusnija hodačica, mora priznati da tisuće koraka u potpeticama nisu najlagodnija stvar na svijetu.
Flexx balerinke


 Tu dolaze balerinke. One su udobne i ženstvene. One čine onu sitnu, ali bitnu razliku između djevojke iz susjedstva koja je skočila do trgovine i djevojke koja je izašla na večernji izlazak. 

2. Balerinke, cipele za svaku prigodu

Balerinke su najuniverzalnije cipele koje postoje. S njima možete otići na kavu u grad s društvom, možete ih uz pravu kombinaciju obući na vjenčanje, a nećete izgledati jako ušminkano ako s istim parom odete do trgovine. 

Balerinke za casual look


 Balerinke se prilagođavaju svakom outfitu , u tome je njihova čar.  Istovremeno su elegantne, ležerne, izazovne i ozbiljne. 

3. Balerinke su praktične za poslovne žene

U poslovnom svijetu postoje određena pravila za odijevanje. U hrvatske sudnice ne možete baš ući ako na nogama imate japanke, prekratku suknju ili haljinu koja previše otkriva.

Banke također svojim zaposlenicama određuju vrstu obuće koje trebaju nositi, a ni na poslovni sastanak baš ne možete doći u bilo kakvim šlapama.
Balerinke su zato idealne za posao kada temperatura naraste. Možete ih i lako izuti ispod stola kada nitko ne gleda 

4. Boja balerinki odaje njihovu namjenu

Zlatne ili srebrne balerinke pravi su izbor za večernji izlazak. Balerinke jarkih boja ili zanimljivih uzoraka pak mogu začiniti monotoni outfit, a crne, smeđe ili tamno plave balerinke izbor su za poslovni look.

Šarene balerinke
Desigual balerinke

5. Uz balerinke noge izgledaju lijepo

Kako vam izgledaju stopala balerine? Iako su stopala tih plesačica često ranjena, tvrda i puna žuljeva, omotana u balerinku ona izgledaju lijepo i ženstveno. 

Balerina pleše


 
Cipele balerinke rađene su prema njima i prate tu ideju dizajna u kojoj se pokazuje žensko stopalo na osjetljiv i sofisticiran način. 
 
Kada birate balerinke, izaberite model koji nije prevelik, to će izgledati nezgrapno. Balerinke vam moraju biti baš taman. 
 
Ne smiju biti ni pretijesne jer kako ćete onda u njima plesati cijelo ljeto?  

Pleši u balerinkama