Zasigurno ste već bili u situaciji kada niste imali volje niti inspiracije osmišljavati look za sutrašnji odlazak u ured, na kavu ili u izlazak. Moguće je da ste u tim trenucima posegnuli za prvim komadom obuće iz ormara tek toliko da "riješite" problem, no na kraju niste bili zadovoljni ishodom. Jesen/zima 2021. zanimljiva je stilski svim modnim znalcima jer je izbacila neke nove-stare trendove, spojila nespojivo i omogućila nam da nosimo jednu boju u svim njenim nijansama istovremeno izgledajući jako chic! Sve nijanse smeđe i bež boje ove sezone su veliki hit, a dobro se slažu sa svim stilovima odijevanja. Obuću koju morate imati ove jeseni sebično smo podijelili na nama najdraže komade iz nove kolekcije, a vama u nastavku donosimo najbolje od njih!

 

1) Gležnjače

Neka dignu ruke oni koji su jedva dočekali jesensko vrijeme za kupiti si nove najdraže gležnjače? Iako obožavamo ljetno vrijeme, moramo priznati da smo ipak jedva čekali saznati trendove ove sezone i nismo se razočarali! Kao i uvijek, prevladavaju tamne nijanse uz pokoju jarku da razbije tmurne dane, a smeđa i bež boja preuzele su tron i kod muških i ženskih modela.

 

vrsta obuće za jesen

1) Dr.Martens Green Gloss, 2) Bugatti Elara, 3) Tommy Hilfiger Black, 4) Tamaris Ivory

 

Naše jače polovice svoj ormar mogu obogatiti odličnim modelima iz Bugatti i Tommy Hilfiger tvornice. Osim kvalitetnih materijala, tu su i zanimljivi detalji baš za svaki look.

 

vrsta obuće za jesen 2021

1) Igi&Co, 2) Tommy Hilfiger Army Green, 3) Bugatti Cognac

 

2) Obuća na petu

Kada se želimo osjećati privlačno i elegantno, kada želimo da nam noge izgledaju duže i čvršće (no što ponekad jesu, pssst), uvijek i zauvijek jedna vrsta obuće priskače u pomoć - ona na petu! Štikle ili čizme i gležnjače na petu svaku će kombinaciju podignuti i učiniti ju profinjenijom, a nova sezona u Modeline je donijela odlične modele. Zaljubili smo se na prvi pogled!

 

1) Guess Omala, 2) Tamaris Dusty Gray, 3) Calvin Klein Raspberry, 4) Tamaris Nut Leather

 

3) Tenisice za sport i outdoor

Nakon što su prošle ljetne vrućine, godišnji odmori i svi mogući partiji, nema izlike za ne početi neku sportsku aktivnost, zar ne? Teretana, nogomet, košarka, ili pak planinarenje po našem bogatom krajoliku... što god da bilo, potreban vam je kvalitetan par tenisica koje kasnije možete i prošetati na kavu! A tko ima bolji izbor od naših Adidas i Nike pionira, zar ne?

P.S. Skechers ima odlične modele u veselim bojama za razbijanje jesenskog sivila, ali i modele za sve uvjete u prirodi koji nude sigurnost i nepromočivost uz specijalan Goodyear potplat.

obuća za jesen 2021

Adidas Terrex ž.tenisica / Adidas Terrex m.tenisica / Reebok Royal Glide / Skechers Max Protect

 

4) Street tenisice

Znate onu vrstu obuće koju možemo nositi od jutra do sutra? Udobna je, moderna, savršeno ide na traperice ili svečane hlače, košulju ili sako... street tenisice već dugi niz godina vladaju našim ulicama, ali i našim srcima. Ovaj tip obuće za jesen idealan je i za muškarce i za žene. Bar jedan par morate imati u ormaru! Kupile su nas boje, materijali, zlatni detalji i male zakovice čijim virtualnim i fizičkim policama obiluje naša nova kolekcija! Guess i Liu.Jo ponudili su nam odlične modele, no niti drugi brendovi ne zaostaju za njima. Baci pogled i odaberi svoj par ili više njih (vjerojatnije ovo drugo ;) ).

 

obuća za kišu                                         

tenisice za jesen 2021

Ženski modeli: 1) Guess Traves, 2) Liu.Jo Sneaker Gold, 3) Calvin Klein Mono

Muški modeli: 4) Armani Exchange, 5) Guess Salerno, 6) Tommy Hilfiger Cognac

 

5) Mokasine - Loaferice

Kao i uvijek, šlag na kraju! Hit nove sezone zavladao je i našim dućanima i webshopom. Idealne za svaku kombinaciju, loaferice su na velika vrata ušle u jesen 2021. Kvalitetni materijali oslikani prekrasnim jesenskim bojama uz sitne zlatne ili srebrne detalje i remenčiće zovu na kupnju. Predvodnik ovog trenda definitivno je Tamaris sa svojim tamnim komadima sa zaokretom u vidu deblje i istaknutije pete, sitnih detalja ili pak suptilnog klasičnog izgleda za sve prilike.

 

loaferice i mokasine za jesen

loaferice za jesen 2021

1) Black Patent, 2) Black Comb, 3) Black Patent Gold 

 

Ako se još uvijek pitate koje vrste obuće morate imati ove jeseni, naš odgovor je: SVE!